29 september 2010

Hade en super härlig dag med Carolin igår. Vi fikade, gick på stan, var ute hos hennes häst och på kvällen åt vi kina mat och tittade på idol tillsammans med Mona, en riktigt bra tisdag helt enkelt!

Städat hela morgonen har jag gjort eftersom vi ska få gäster på fredag, jag håller även på att baka fuccacia för snart får jag fint besök av camilla :D


Bild från småland, och det ända jag säger är ta mig tillbaka!

28 september 2010

Spenderade stort sätt hela dagen med mamma och mormor igår vilket alltid är supermysigt. Och något av det bästa när man är hos mormor är att man alltid har något gott med sig hem och igår plockade jag med mig hem massor av vindruvor.

Imorse hade jag tandläkartid men en väldigt snabb en, klar på tio min, haha. Jag ska få fixat en tand som de har förstört och nu inte vill laga mer så nu ska jag bli skickad till en speciallist i lund, jätte kul.. Något mer roligt är att om en timme ska jag träffa Carolin och henne har jag saknat!

Fönstertittare

Titta vad trevligt sällskap jag fick igår när jag bytade om..


26 september 2010

Vi fick oss en rätt bra kväll igår trots allt efter omstädigheterna och mina vänner är de bästa vännerna.

Stannade över inatt hos Rebecka precis som två vänner också gjorde så för att göra en extra mysig och uppmuntrande morgon bakade Rebecka scones till oss för frukost. Det blev film och brunch innan bilen gick hem. Nu ligger jag här och nästan somnar för det var inte många timmars sömn vi fick inatt. Bäst att börja förbereda kvällsmaten som ska bli inbakade fläskfilé med kantareller, svamp och basilika, MUMS! Malmö spelar ju snart så det går inte och missa så bäst att sätta igång med maten!


Vi fick något försök till sexig dans som var j'vligt underhållande  av dessa goa grabbar

PAR TY

Vad gör vi? NU KÖR VI!


25 september 2010

Godmorgon solstrålar.

Är hemma från jobbet nu och hemma från Sofi. Vi hade en super mysig kväll med gott att äta och vi såg på favoritfilmen. Stannade över natten men både jag och Sofi skulle upp och jobba idag så vi kunde inte sova allt för länge. Idag har mamma tvingat mig att damsuga nedanvåningen så det ska jag syssla med, ska även baka äppelkaka för som sagt har vi massvis med äpplen. Till sist väntar en kväll med party!


En av morfars alla blommar

Fredag.

Har haft en hel skön dag måste jag säga. Träffade på några efterlängtade vänner i stan vilket inte var planerat så det blev en härlig runda i stan. Fick gjort det jag skulle, har lämnat in min kamera så nu får jag vara utan den och använda min digitalkamera istället. Åt ingen frukort innan jag körde så var döhungrig när jag kom hem vi två tiden, fick för mig att jag var jätte sugen på pasta gratäng så jag lagade det. En go film och go mat, riktigt bra.

Nu ikväll har vi suttit ute och ätit grillat, tänk att det snart är oktober och man kan göra det, underbart, fast det är nog en av de sista gångerna för nu lär det väl dröja några månader innan man kan göra det igen.. Tanken var att nu ska jag se klart filmen, sen se idol och äta höstäpplen som olle tagit med hem, sen kör jag till Sofi och spenderat resten av kvällen där med film, ostbricka, vin och Sofi såklart. KÄRLEK!


Fick klä på mig lite för det är ju inte sommar värme längre, men ser mest ut som en tjock ko..


24 september 2010

God förmiddag, morgon är det ju inte lägre!

Varit uppe nu ett tag och gjort mig i ordning för nu beger jag mig in till stan för lite ärende och så, måste även handla lite mat och annat gott till en mysig kväll med Sofi. Jag hade även tänkt baka när jag kom hem så lite ingredienser måste också köpas. Jag hoppas att Linnea kan svara hade velat träffa henne idag så håller tummarna för att hon är hemma och har tid för en fika med mig.


Rhodos

23 september 2010

Helt slut idag? JA, mina armar gör mer ont än träningsvärk, det känns inte en som det utan som om jag varit med i ett slagsmål, men isåfall måste det ha varit i drömmen för vad jag kan komma ihåg var det kanske lugnt på den fronten igår. Skippade långpromenaden med glädje för både vaderna och rumpan är lite sega.. Usch nej vad jag klagar, det känns ju bra att man lever..

Idag har jag städat hela ovanvåningen så nu är det frächt och fint igen, ska bli skönt att sova i nybäddad säng. Fick även besök i middags och det blev en liten promenad ändå. Hälsade på mormor i eftermiddags, fikade och fick med mig lite äpplen så i helgen blir det äppelkaka :D Jobbat ikväll så nu ska mina armar få vila gott och hoppas ni också gör det, sov sött. Och föresten ska jag längta lite extra till imorgon för imorgon betyder S O F I


JA, helt slut!

JAG ÄR HELT SLUT!

Det känns som om jag har tränat lite för mycket idag, om man nu kan säga så.. Gick en lång promenad när jag vaknat, jobbade i eftermiddags viket blev som ett tuft träningspass för armarna sen har jag och Ed varit och dansat. Jag är helt slut i hela kroppen och jag kommer sova så gott, och imorgon kommer jag vakna upp med härlig träningsvärk.. Jag tänker faktist säga godnatt för mig idag, så hör vi imorgon, sov sött :)


Godmorgon!

Min tisdagskväll blev en av de bättre, familjen ute i abbekås bjöd på supergod middag och härligt sällskap. Jag och Sofi tog en lång cykeltur i det kalla & mörka, super mysigt och hur härligt som helst. En väldigt bra film och min favorit, ostbricka fick avsluta kvällen. Tänk om alla tisdagskvällar kunde se ut som denna, då hade livet varit riktigt bra!


Haha, en riktigt charmerande snygging


?

kärlek



21 september 2010

Viken helg jag har haft, fredagen har ni ju hört om och lördagen blev inte sämre. Middag hos vänner till familjen sen iväg på förfest hos Josefin med trevliga tjejer, därefter fortsatte det hos Willén men massa pojkar istället! Mina kavaljeér under kvällen var Sofi och Rebecca, och målet var ju en utgång som blev väldigt trevlig! 5/5 solar!

Sista dagen på jobbet i Skurup idag, känns lite tråkigt för nu har jag inte längre lika mycket att göra.. Har lite jobb då och då men det räcker ju inte..


18 september 2010

Godmorgon sunshines!

Vilken trevlig kväll det blev igår, jag och Ed (Elin) tog hem segern över pojkarna och det kändes riktigt bra! Dags för den att lägga er matcho stilen för med den kommer de ingen vart. Kul att träffa vännerna man inte sett på länge också.

Fick ett fint vaknande idag, av att farfar kom och hälsade på. Suttit och pratat hela morgonen och nu körde han nyss hem. Jag har äntligen bestämmt mig för vad jag ska rösta på i rikstagsvalet så nu kör familjen och jag och förtidsröstar så är det gjort!

17 september 2010

Och så har fredagen äntligen kommit och snart är jobbveckan slut. Ikväll ska jag bowla med kära och sakande vänner, dock är jag sämst på bowling med det ska bli super kul ändå. Först ska vi fira mamma hemma, jag står för maten och jag ska tillaga något alldeles extra till henne. Det är ju hennes födelsedag idag så det blev tidig morgon med paketer och mys. 
Just nu sitter jag och äter banan nr.5 för dagen och väntar in att kl ska bli 16.30 och min helg ska börja.

Sköt om er och ha en trevlig fredagskväll.


Valet 2010

Tror jag börjar få klarhet i hur jag ska rösta på söndag, iallafall om det ska vara blått eller röd/grönt, för rösta är ett måste. Har man möjlighet att påverka ska man göra det, för om inte kan man inte komma och klaga efter hand. Det är svårt att veta vem som kommer göra det bäst för Sverige, de säger mycket men kommer ens hälften av det de lovar hända? Nu fortsätter debatten på tv4, bäst att se vidare så man kanske får lite mer klarhet..

Godnatt mina kära. 

Sommarbild: Kräftskiva hos Felicia


mummi

Kära mamma fyller år imogon och eftersom det är en speciell dag hade jag tänkt dagen till ära baka tårta så det är bara till att sätta igång! Och sen är det presentinslagning och så måste jag göra ett kort. Ja jag älskar födelsedagar.

16 september 2010

Slutar om 15 minuter och det ska bli skönt att komma hem och vila för idag är jag trött i huvudet, har suttit hela dagen och klistrat på etiketer på A4 ark och har massvis kvar så vad jag ska göra imorgon är inte så svårt att räkna ut.


Sommarbilder: Grisfest i Ingelstorp



M A L M Ö

Vilket galet roligt träningspass det var, någon blandning mellan dans & arobic. Super kul men både svårt och jobbigt. Det är något nytt som de har börjat med som heter Happy feet och man kan förstå namnet, och imorgon kommer man nog känna sig lite sliten i benen, men bäst av allt var ju Elin!

Sen vill jag avsluta med något vacker efter en helt fantastiskt underhållande match med massa kärlek: MALMÖ!

Bilder från förra året då jag och en kompis var och såg MFF-HIF på Swebank stadion!




16 septemper 2010

Är tillbaka på jobbet i Skurup (där jag var 4 veckor i sommras) och det känns bra! Började i måndags och igår var jag ledig för en familjesak, därför jag inte hunnit med bloggen. Har väldigt mycket att göra jämfört med i sommras så det är fullt upp, imorgon ska jag klista fast 2400 etiketter på A4 ark och det kommer ta, ja gud vet inte hur lång tid, kommer inte bli sysslolös iallafall.

Nu ska jag iväg och köpa födelsedagspresent till mamma sen träna med min sakade Elin!

Sommarbilder: Vattenskidor




grandpaaaaa

FARFAR HERE I COME! Ahh har saknat den gubben så det ska bli trevligt med ett litet besök. Senare ikväll får jag förhoppningsvis träffa min pussegurka Sofi om inte :( blää


Good work

Jag är en latmask men ibland får man vända på steken och göra lite nytta.. Städar och plockar undan resväsan och allt annat skit som ligger i rummet.


13 september 2010

Godmorgon, efter en god kväll!

men också en tidig morgon efter en sen kväll, kyrkan är det som står först på schemat, fast efter frukost så det blir nr två.


"I'M STILL AWSOME"

NU ÄR DET FAN GODNATT!


Dream on

Redo och färdig gjord för en gooo kväll, nu lyfter jag för 18/40 års fest!


This is TUNISIA

Jag vet inte var jag ska börja bertätta, det står ganska still i huvudet. Jag börjar nog från början, lättast så, haha..

Resan tog en hel soldag, taxi, flyg och en låååång busstur. Tyvärr började allt med massa klydd, vi fick inte de rum vi hade bokat och självklart blev det en stor irritation eftersom bokningen skedde redan i januari. Hur många månader behöver de ha på sig för att fixa en enkel sak som det, som de säkerligen gör varje dag? Egentligen borde vi inte klagat för min familj fick det största och finaste rummet på hela hotellet, med den bästa utsikten, nämligen 4:a manna sviten, helt galet vad stort det var, som en riktig takvånig nästan.. Vi bytte ju inte ner oss men det hala var lite jobbigt när vi inte fick veta om vi skulle flytta eller inte, men jag tackar och tar emot att vi fick bo så fint i 3 dagar, nog både första och sista gången.

 
Kastrups vitaste?

Underbar utsikt & en syster

Min och systers rum och toalett

Dagarna har självklart bestått av sol och bad, den mesta tiden har bestått av det, och en väldigt massa ätande. All inclusive betyder MAT! Frukust, lunch och middag var alla tre stora buffeér så vad gör man inte?


Mr. Polis besökte oss på stranden

Maximal njutning

En självklarhet är ju massa shoppning, vi besökte två marknader och gatorna runt vårt hotell.


3/4 av gänget

Gulleplutt

Monkeyboy

Herrarna och jag spenderade två dagar ute på tennisbanan. Hotellet erbjöd all form av aktiviteter så vi rörde sjävlklart på oss en del. Vattengympa, step-up, arobic, tennis, minigolf och annat trevligt.


SEGER

Poolområdet bestod av 3 pooler och vattenrutschbanor

Sista kvällen fyllde Anki år och hotellet bjöd på god tårta.


Vår kära servitör skär upp tårtan

Mamma & jag

Vilken vecka vi var med om, träffat massa härliga människor, människor av drygaste sorten, njutit av paradiset, solen, havet, maten, varandras umgänge och allt vad denna resan bjöd på. Hade ju kunnat skriva en bok av hela resan men det ligger inte i mitt intresse så därför har ni fått en betydligt minde vartion. Kommer säkerligen upp lite blider då och då som jag berättar om men detta får va för tillfället, nu vet ni iallafall lite vad som resan bjöd på.

Jag tänkte resumera resan med ett ord: minnesvärd.


11 september 2010

Hej min kära!

Helt fantastiskt att både få sova ut och sova i sin egen säng inatt, inget av det har ju hänt under den gångna veckan men jag hade utan tvekan kunnat sova några timmar till om inte mamma hade väckt mig. Idag får jag väl packa upp och städa undan det sista som ligger och skräpar på golvet, är riktigt dålig på att packa upp när jag varit någonstans. Nu är det absolut läge att stiga upp för sängen men jag tror jag stannar här och tittar på biggest loser sverige, mycket bättre :)


together we stand

I AM BACK IN SWEDEN! Vi har haft en helt fantastisk vecka på Afrikas vackra kust, Tunisien var helt underbart och högt över mina förväntningar! Är så trött att jag nästan somnar sittandes och inte något konstigt med det, har snart inte sovit på närmare 2 dygn, så vad passar då inte bättre än att sova? Ni ska få alla detaljer imorgon och det kommer bli en massa, hade ju inte tillfälle att blogga där nere så det får ske nu istället :) Livet känns väldigt bra just nu och framför mig har jag en god natts sömn, jag vet med säkerhet för att jag är lycklig.


T U N I S I E N

Om mindre än en timme kommer taxin och hämtar upp oss, sen gäller nästa destination, T U N I S I E N ! Helt sjukt vad tiden går snabbt, det känns som om det var igår vi satt och planerade och bokade resan. Hoppas inte denna veckan går allt för snabbt och att man hinner njuta ordentligt för det behöver vi verkligen. Hade tänkt äta en god frukost nu och bakade ciabatta här om dagen så det får det nog bli. Ni får ha en underbar vecka här hemma och jag hoppas jag kommer kunna skriva något inlägg medans jag är borta, men den tiden ska jag väl kunna hitta.

Ha det bäst mina kära, nu försvinner jag en vecka!


Blue water

Helt galet att jag imorgon kommer befinna mig på en annan kontinent, en vecka av härligheter och jag ser framemot alla conversskor jag förhoppningsvis kommer få med mig hem! ;) Tror jag har fått ner allt i resväskan, om inte lär jag väl märka det när vi är framme.

Nu: sätta igång en bra film och förhoppningsvis kunna somna innan solen går upp.


Rhodosstrand

Sept. 2, 2010

Riktigt härligt att träffa bästa vän igen, varit borta från varandra ett tag nu och så åker jag imorgon igen.. Vi åt god lunch på maltes, blev en smaskig kycklingsallad. Lite ärende till mamma och mormor som sagt och har även spenderat hela min eftermiddag med mormor hemma hos henne. Suttit ute i solen och det syns för alla mina fräknar börjar titta fram igen. Nu måste jag ta tag i mitt packande, har mer än hälften kvar, och kusinen berättade att det fanns arobic på hotellet så nu måste jag packa ner ytterligare ett par skor och träningskläder, får hoppas det inte överstiger 15 kg..

Sommarbilder: Tosselilla med mina kära.


Mona & jag

Carolin & Rebecka

En härlig bild på tjejerna

Avslutar med att visa Rebeckas riktigt välrtänade rumpa

Nytt på skohyllan



Två nya inköp jag gjort på sista tiden, jag älskar de svarta bootsen! Båda från H&M.

Lunch i stan

Nu sticker jag in till stan och lunchar och har det gott med min vän, lite ärenden till mamma ska jag också hinna med. Kram!


2 september 2010

Godmorgon alla fina!

Det är sjukt att tänka att imorgon vid denna tiden sitter vi på kastrups flygplats i väntan på att vårt plan ska lyfta, helt galet vad jag längtar tills vi befinner oss på vårt hotell i Tunisien! Nu måste jag verkligen börja packa så att jag hinner med allt idag, lunch med Rebecka, ärende på stan, sy upp en klänning och packa för en hel vecka i solen.
Ta vara på er torsdag!

Sommarbilder: När det vankades fest i min sommarstuga


Rebecka, Jonathan & Sofi

Hälsesam UF

Hanna & Emma

...

Det var visst inte så lätt att somna...

Sleepning with the..

Nu kallar sängen på mig och imorgon möter jag upp Rebecka vid 11 tiden för lunch i stan och för att träffas innan jag sticker på semester, låter som en bra start på dagen och en bra uppvärmning inför packningen som kommer ta upp hela min eftermiddag och kväll. Är också lite extra lycklig för att på måndag börjar mitt favoritprogram, halv åtta hos mig. KÄRLEK!

Godnatt mina kära <3


studentbild

Hjälp?

Den sista biten på den löparrundan, den sista backen, ursäkta mitt språk nu men fy fan vilken pest det var. vARJE MUSKEL I MIN KROPP SKREK PÅ HJÄLP,  och inte tala på hur dålig min kondition har blivit. Nu måste det fan bli ett slut på lata dagar och dags att komma igång på riktigt, i stil med hur det var i vintras/våras, då var jag en flitig tös. Träna 90 minuter om dagen är ju inte allt för krävande, jag menar lite mer än en timme av dygnet 24 är väl inte allt för mycket att begära att man ska lägga på träning! Helt enkel: skärpning fröken Nilsson!

Nu ska jag ta en kall dusch, tillaga mig en god kopp te och titta på "fångarna på fortet"


Trött och lite smått utslagen!

MOTION

Lite motion (eller ganska mycket kanske) behövs verkligen för min del efter att ha haft en väldigt slapp sommar, så nu drar jag och ipoden ut på en långrunda!


1 september 2010

Jag har massa sommar bilder att visa så det kanske blir att ni får höra lite om min sommar iallafall, kan ju lägga upp lite bilder då och då och beskriva lite smått, kan ju vara kul.

Den stora grejen är ju att på fredag åker vi till..... TUNISIEN! Och det ska bli så skönt att jag inte kan beskriva känslan i ord, bara få njuta i en hel vecka, och att det är i Afrika är bara coolt, tycker jag iallafall... ;) Min familj och en annan, mina kusiner då, är det som kommer att åka iväg. Vi har inte rest med dem på väldigt länge så det kommer bli som när vi var små. Anledningen till att vi åker är för att min moster fyller år, och inte dåligt att få spendera sin födelsedag på varmare breddgrader.

Och idag är det också min älskade Hannas födelsedag, idag blir hon stor flicka och blir myndig, världens största grattis till dig och du ska veta att jag älskar dig massor!


Back on track

Nej nu är det dags för mig att ta tag i detta igen, svårt att hålla sig borta allt för länge. Jag tänker inte börja med att berätta hur hela min sommar har sett ut utan jag börjar från idag, så blir det inte så jobbigt. Min sommar har ju varit fullspäckad så det hade inte funkat. Men jag tänker berätta för er att sommaren har varit fantastisk, mycket jobb och slit men ändå helt underbar, och jag har nyss kommit hem från en vecka i småland med 3 vänner. Jag har även klippt mig och färgat håret så nu är jag inte längre mörkhårig.

Som sagt, nya tag och nya historier. Nu börjar livet som icke student och det känns lite konstigt.


RSS 2.0