Home, men förtillfället inte sweet home.

Jag är hemma på svensk mark igen men vill inget heller än att vara i Österrike just nu. Känner mig alldeles deprimerad av att sitta i sängen och titta på tv och inte festa som galningar med snygga killar! Jag ska berätta allt om resan men orkar inte. Tog med mig en riktig förkyling hem så jobbar på att den ska åka tillbaka igen.

ÖSTERRIKE!

Om 20 minuter börjar det! Allt är packat nu, hoppas jag iallafall. Jag tror absolut att min väska väger mer än 20 kg vilket är ganska illa om det nu är så. En vecka i skidbacken med Carolin väntar mig, skidåkning, after ski, goda middagar, svarta backar, fina märken efter skidglasögonen, sol, snö, och allt vad en vecka i Österrike innebär. Ni får ha en underbar vecka här hemma för jag ska ha en helt underbar vecka i bergen, så hörs vi senare. Puss på er.




Hejdå!

7 ynka små timmar

Bara 7 timmars tills vi drar iväg! Har hur mycket kläder som helst kvar som jag vill ha med mig men som jag vet inte kommer få plats i resväskan och det är illa. Fick till slut rätt på min ipod efter typ 2 timmars klydd, att det aldrig ska funka som man vill. Ett måste att ha med sig musiken! 
Min förrät blev så mycket godare än jag trodde, ni skulle varit här och smakat, det är nog mina nya favorit nu. Jessica das meisterkock.

Jag vet inte vad jag ska göra, vill bara vara nere i Österrike nu, är inte alls i det tillståndet så jag kan somna så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till just nu. Har precis fixat naglarna men nu vet jag inte mer jag kan göra. Helt överspelt, men måste få sömn, jag får börja räkna får, ett får hoppar över staketet, två får hoppar över.....


Packa Packa Packa

Har Rebecka här på besök och vi har börjat packa åt mig, har redan hela soffan full och då har jag bara packat den nödvändiga skidutrustningen såsom kläder, strumpor, mössa, underställ och vantar. Fattar inte hur alla mina kläder ska få plats, men det är ett problem jag får lösa sen :) Min tur att laga mat ikväll så då blir det något extra smaskigt innan jag åker. Förrätt med grillad tortilla bröd, halloumi, fetaost och basilika. Till huvudrätt får det bli lövbiff med gott tillbehör :) Just nu är jag jättehungrig så får väl sätta igån om en stund.


19 februari 2010

Snart tid att börja på en ny skoldag igen, bara frukosten som ska ner i magen innan jag kör iväg. Lilla skåne har fått ännu mer snö men jag börjar inte bli trött på det, kan ju inte tröttna på snön nu när jag ska iväg och åka skidor en vecka. Jag håller på att längta ihjäl mig till imorgon, och det har jag gjort en tid nu. Ser framemot denna vecka något galet mycket. Nej nu rinner tiden iväg från mig, ni får njuta av ett lovet börjar idag, om inte får ni njuta av att helgen är här.


:)

Min lilla älskling har gjort mig sällskap framför tv:n :)



17 februari 2010

Blev utelåst i kylan idag, eftersom jag åkte med mamma till skolan idag hade jag inte ens en tanke på att stoppa ner en nyckel i väskan. (har ju alltid en med mig annars i bilnycklarna) Jag var redan hungrig, tröt och kissnödig så att behöva stå ute i kylan i bara tajts var inte precis uppskattat. Till slut kom ju Olle hem men det tog sin tid.
Det fick bli en vända på gymmet innan jag tog bussen hem, alla passen var fullbokade. Kommer nog känna lite i magen imorgon men jag har träningsvärk var och varann dag nu så varför inte imorgon med. Måste nog börja att träna inför mina redovisningar imorgon, har nämligen tre stycken, vilket jag bara tycker är sjukt.. Kommer nog skippa den ena, kommer inte kunna ha allt i huvudet utantill.



Ännu ett..

Och så har vi kammat hem ännu ett OS-guld, bra jobbat Ferry!

Nu är det tid för matte...

16 februari 2010

Jag är helt slut i hela kroppen. Har varit i malmö hela eftermiddagen med mamma för att hitta en balklänning. Visste precis hur jag ville ha dem men jag visste även att jag inte skulle få den som jag ville om jag inte fick den skräddarsydd. Men vi åkte ändå in till malmö för att titta, det kunde ju vara så att jag hittade en annan som var fin och det var precis det jag gjorde, så nu har även jag hittat min balklänning. 4:e klänningen blev min. Han även med att inhandla lite andra behövliga saker som deo, hudlotion och sånt bra att ha med till Österrike, kan inte riktigt fatta att det är på lördag vi åker. Det känns inte så längesen det var ett halv år kvar. Tänkte göra en god fruktsallad sen sätta mig framför tv, något pluggande orkar jag inte med ikväll.


Ett OS-guld

Första OS-guldet till Sverige, får se om det blir ännu ett senare ikväll, heja heja!

15 februari 2010

Måndagens tre första timmar i skolan är nära en plåga så nu när jag kom hem gjorde jag mig en ägg och kräft macka. Sitter numera nerbäddad i sängen och smaskar i mig mina favorit geléhjärtan som jag fick av mamma igår :)


14 februari 2010

Innan jag lägger mig ner för att få min förtjänade sömn som jag verkligen behöver hade jag täkt börja läsa på en ny bok. Män som hatar kvinnor, hoppas den får en att förstå filmen lite bättre :)

Alla ♥ dag

Ikvällen igår blev så sjukt bra, galet trevlig och rolig. Familjen min var bjudna på middag hos Lundströms så allt började där. Mycket god mat, trevligt sällskap och lite gott vin på det blev en bra start innan vi vid halv 11 tiden begav oss på "förfest" hos Rebecca. Öja var målet denna kväll och det blev en bra natt där också, är sönderdansad och överlycklig att jag tog mina converse. Kan inte mer än säga att de första timmarna på Alla hjärtans dag började på bästa tänkbara sätt.
Idag har man fått känna av lite att jag var ute och röjde igår men det är väl sånt man ska stå ut med. Dagen till ära har vi ätit god mat och jag har även hunnit med ett träningspass men det var precis att jag klarade av det för det var inte långt att jag gav upp. Nu vet jag till nästa gång att jag inte kommer träna dagen efter om jag inte mår 100. Nu sitter jag här bänkad framför tv och väntar in en annan del av Köping. Eftersom jag inte har någon alla hjärtans dag kompis har jag fått bryta trenden och gjort alldagliga saker ensam. Men jag hoppas att alla fina och söta par har haft en mysig dag. Dags för en semla och ett trevligt tv program.

He can be dangerous!


Jobb

Trött som jag är ska jag nu iväg och jobba :(


Eight Below

Ligger här i sängen med snuvig näsa och ögon svulna som golfbollar. Nästan så att tårarna kommer innu, anledningen till allt detta är en så troligt bra film jag nyss tittade klart på. Jag vet numera vad för hund jag vill ha när jag får chansen att ha en. Vet inte om det var mina hormoner som fick mig att gråta igenom större delen av filmen eller om det helt enkel endast är fimens fel. Det är en film jag kommer se om och om och om igen.


BÄSTA

Är helt uppspelt just nu, fick nyss reda på att vi har gått vidare i tävlingen för bästa uf företag, HELT ÖVERLYCKLIG! Kan inte riktigt fatta det!



Måste även få gratta mina kära vän Jesper ♥

HA HA HA HA

Måste berätta att min ena tränare är lite smått galen. Under kvällens träning då hade övningar till musik, så började cd-spelaren klydda, den började hacka och imellanåt blev det längre stopp. Hempas (tränaren) försökte sig på att laga den ett antal gången utan framgång och då tar han tad i cd-spelaren, vet ej varför. Så tappar han den i marken så att någon del trillar av, alla börjar skratta och sen plötslig kastar han ner den från trappan och man hör hur den dunsar ner och man ser framför sig hur många bitar den delas i. Jag menar, VEM GÖR SÅ EGENTLIGEN!? Allt han säger sen är; jag skulle ändå köpa ny! ÖHH?

11 februari 2010

En tidig morgon idag för att arbeta med UF, och resutatet av ena monterväggen blev skit snyggt! Debatten ägde ju även rum idag och det gick på bästa möjliga sätt, fick MVG plus beröm för att det var det bästa vår lärare sett, chockad? JA! 
Eftersom min sista 3 timmars lektion blev inställd sitter jag här istället och äter spagetti med köttfärsås, mums. Ikväll blir det fysträning som vanligt och imorgon blir det UF mässa i surbrunnsparken, kom gärna och kolla :)


Bye Bye Filip

Här kommer bilderna sen i lördags.









10 februari 2010

Naturkunskaps provet avklarat! Känns hur skönt som helst att det är gjort nu. Imorgon är det debatt om homosexuallitet som gäller, jag och Mattias ska argumentera för och jag tror det kan bli en spännande lektion.
Pga av all snö vi fått i dag (blir inte förvånad längre) fick jag hoppa träningen för jag ville inte ge mig ut på vägarna. Men ändå lite mysigt, istället för att ha slutat träningen nu så sitter jag nerbädad i sängen och ser Simpsons :)


WAY TO MANY

Så galet många bilder så jag väntar nog med att lägga upp dem, måste redigeras och jag måste sova, ni får vänta tills imorgon helt enkelt, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge..

9 februari 2010

Jag har bara gjort en massa nytta idag. Satt kvar längre i skolan för att fördigställa ett arbete, varit hos frissan, lagat mat, tränat och pluggat en jädra massa naturkunskap till provet imorgon. Här helt överfull på kunskap nu att jag inte får in mer i huvudet, men jag vet att allt det jag kan nu kommer jag inte kunna imorgon, som vanligt.. Just nu vill jag bara ja fredag, då provet och debatten i filosofi är över. På fredag är det UF mässa som gäller och vi är i full gång med att jobba på vår monter, ser verkligen framemot att få stå på mässan. Det är några i klassen som har jobbat med mässan som sitt projektarbete så det ska bli spännande.
Håller på att lägga in bilderna sen i lördags så de kommer väl snart upp här, håll ögonen öppna :)

8 februari 2010

Mot träningslokalen och dags för intensiv, ska bli skönt att få pausa i allt läsande för att klara av naturkunskapsprovet på onsdag :)

Fina tal och tårar

Kvällen igår blev kanske inte riktigt som jag tänkt mig men kul hade vi. Man har inte riktigt fattar att Filip ska åka iväg så länge, varje gång vi festar och annat kommer han inte varit där, det kommer kännas konstigt. Det blev några fina tal och även några tårar, bye bye Filip.


My love


PARTY NIGHT

Mammi och jag har laga mat, kyckling och rotfrukter :) Det börjar väl även bli dags att göra sig iordning. Ikväll blir det avskedsfest för kära Filip som ska åka till Australien och plugga, kommer bli en riktigt bra kväll. Ha det toppen alla. Ses på bar a bar!

5 februari 2010

Har inte gjort allt för mycket nytta i skolan, som vanligt.. Men stannade faktist kvar till kl tre trots att vi slutar 12, duktigt gjort. Nu ikväll blir det kick-off med fotbollen, blir middag, lekar, snack, film från sista matchen 09 samt annat trevlig. Ska nog träffa min bebe (Rebecka) efter hela kalaset, om vi nu kommer på något trevligt vi kan hitta på med. Nej dags att byta om och göra sig i ordning. Ha en super fredagskväll allihopa :)

Ännu en härlig sommar bild.

4 februari 2010

Började precis laga lite lunch, eftersom jag aldrig fick mina pasta och pesto igår fick det bli idag istället. Har sovit så bra inatt att jag måste berätta det, har sovit ganska gåligt på sistone men inte inatt så idag är det en piggare Jessica än vanligt, det kanske tyder på att jag börjar komma tillbaka till normal form nu. Måste kila för nu piper det det på spisen, mums vad gott det ska bli.


Sommat

Blev sommar och solkär när jag tittade igenom mina bilder jag tog i sommras :)


......

Jag kan inte sätta ord
på det som inte går att förklara
jag har betong i min hals
för jag lärde mig för längesen
att man kan inte berätta allt


best friend ♥


Finally

Äntligen är mina kläder beställda, skulle varit gjort för 3 veckor sedan men har inte tagit mig tid plus att ett plagg jag ville ha var slut men finns nu igen så nästa vecka kommer första packetet! Har bäställt jacka, klänningar, skor, bikini, shorts och smycken, hade kunnat plocka på mig mer men någon gång säger plånboken faktist stoppp!

Tänkte baka något nu eftersom mamma bad mig om det, tror jag slänger ihop en Sylviakaka, den är alltid uppskattad :)

3 februari 2010

Tänkte att jag kanske borde dra mig ur sängen och börja göra lite nytta. Hemma idag igen men denna gång tack vara snön för jag mår faktist lite bättre :) Får se om jag kan få i mig något i magen innan jag sätter igång med allt som ska göras. Är väldigt sugen på pasta och pesto så det kommer jag nog laga mig till lunch.

Måste ta tag i att göra lite saker idag, just do it som jag och min coatch har kommit överrens om! Jag är verkligen sämst på det men jag måste måste måste!

Love Patrik

Wihoo för att Patrik vann.. världens gullegris, mer säger jag inte!

Paradise Hotel ♥

Ahh final i Paradise hotel ikväll, jag är bänkad framför tv just nu och sjukt glad över att Erika och Kristoffer redan är i final. Ska bli spännande att se vilket det andra paret är, även om jag tror att det blir Jackie och Patrik pga tävlingen. Men mest spännande är ju vem som kommer ta hem det hela. Även om alla redan tro sig veta så hoppas jag ändå på min favorit!

Sen hoppas jag att blåsten och snön håller i sig så att man slipper skolan imorgon, fast att den avtar lite senare så att man kan träna, om jag mår tillräckligt bra förstås.

Tv next!

Nyss sett klart "mästarnas mästare," ett attas bra program, precis ett sådant jag skulle vilja vara med i, inte någon såpa där man bara visar upp sig, har sex och spelar dum utan jobbar för att vinna. Jag har alltid velat vara med "vem kan slå Filip och Fredrik" fast sen är jag inte lika samrt, hade nog inte klarat mig så bra när det kom till frågorna, haha. När jag får chansen ska jag söka till ett sådant program, tänkte söka till årets Robinsson men sen hade jag ju skolan så fick hoppa det :)

Design

Och som ni ser har jag ändrat lite på färgerna på bloggen, tyckte den var kall och tråkig så satte lite varma färger här istället :) Blev det bra?

Hair problems

Har fått lite ångest över att jag är mörkhårig, vill inte vara det längre. Ska till frsören nästa vecka men inte för att göra håret ljusare utan bara fixa till utväxten. Just nu vill jag inte bli så blond jag var innan utan jag vill bli brun/ljusbrun, eller så vill jag kanske bli blond. Ahh jag vet inte..

Såhär blond var jag förra vintern.


this sucks

jag mår inte bättre idag, j..la skit. Tänkte försöka få ner något i magen och sen vila lite till. Det jobbiga är att jag måste plugga och jag känner att jag måste gå på fotbollsträningen ikväll. blää this sucks

2 februari 2010

Tog mig en sovmorgon idag vilket jag tyckte jag behövde efter alla förseningar med tågen som gjorde att jag kom hem alldelses för sent, lite matte sen hem igen. Ett efterlängtat träingspass nu ikväll, uppe i Stockholm blev det alldelses för mycket onyttigheter. Känner mig lite halv kass, vet inte riktigt vad det är men hoppas jag sover bort det, har inte tid till att bli sjuk. Just nu längtar jag galet mycket till helgen, blir en del festligheter så det kan inte bli annat än skoj. tänkte sätta igång fortsättningen av 2012 nu, såg början av den innan idag, en film jag nog kommer så många gånger till..

Här kommer lite av bilderna sen Linneas förfest innan Öja, bättre sent än aldrig.






THE BIG CITY

Är nu hemma i min egen säng efter en helg i Stockholm som sagt. Inflyttningsfesten blev skit trevlig, hittade lite nytt folk som jag spelade gurra med så mycket av kvällen bestod av det. Olika folk från olika delar av Emelie och Vidars umgängeskrets gjorde kvällen till något extra. Vid tolv slaget blev det såklart utgång så tunnelbanan in till slussen och partyt var igån ordentligt. Lite roligt var att jag var tvungen att bli stockholmare, jag var helt enkelt tvungen att prata stockholmska för att en kille skulle förstå mig, det höga ljudet inne på nattklubben gjorde nog min skånska oförstålig. Nattmat och snack till tidig morgon är ett måste så det blev en lång natt innan vi fick krypa ner under täcket.

Söndag och packning. Blev en god pizza innan vi fick säga hejdå och bege oss in mot centrum. Han med en liten runda på stan då jag fick shoppat en kjol, den får kanske bli en av helgdagarnas klädsel. Som alltid blev tåget jätte försenat. När jag anlände till Malmö en och en halv timme försent blev jag tvungen att sitta och vänta på tåget mot Ystad en timme som också skulle visa sig vara försenat. Men väl hemma efter en trevlig helg plus att jag fått träffa på Jackie från Paradise hotel är jag nöjd.


RSS 2.0