GOD MORGON!

God morgon alla små söta! Måste börja med att säga att vi, eller iallafall jag, hade en jätte trevlig kväll igår. Filmvalet gjordes av mig och Sofi men jag måste säga att det var ett sjukt dåligt film val vi gjorde. The storm var titeln och det är första gången jag ser en film där förklaringa av filmen på baksidan inte alls stämmer överens med själva filmen. Sen var där bara en massa biroller som inte fyllde någon funktion, ville bara påpeka att det inte är en film ni bör välja om ni vil se en bra ;) För att iallafall få något bra så satta vi igån THE LION KING! Det är nog världens sötaste film, och kanske lite roligare att se den med två som säger replikerna i förväg, effekten blir så mycket bättre ;) haha. Kom nyss hem från jobbet så tänkte göra lite frukost och sen sätta igång en film.

Ha en bra dag så hörs vi sen.


Locktången



Lockade håret lite snabbt nu ikväll med locktången jag fick av Sofi, Camilla och Amanda i lördags, jag är så nöjd!


Looking good

Efter en lång eftermiddag i staden fick mamma och jag gjort en hel del. Gjort massa ärenden och handlat, fick bla med oss hem en sjukt snygg grön digitalkamera från sony. En runda uppe om hos morfar han vi också med innan vi körde hem. Ikväll är det jag som stått för maten, en mycket god kycklingsallad. Kvällens sällskap blir Sofi och Willén och jag är säker på att det blir hur trevligt som helst :)


Jag och min kära Sofi


30 mars 2010

Nyss hemkommen från jobbet? Ja det är jag och jag kan säga att det är skönt att ha det överstökat för idag.
Måste säga att jag och Sofi hade en lite sjuk kväll igår, jag gillar hemma kvällarna med henne för de blir alltid så galet trevliga och roliga och inte minst sagt igår, haha. Nu var planen en tur i det fina vädret, löparställt är på så det är bara att bege mig. Efter lunch har mamma och jag massa planer och ärende vi måste göra. Hörs sen :)

kvällens planer

Nu har mormor och jag bakat hela eftermiddagen men dum som jag är glömde jag hälla i sockret i ena kakan, känner mig lite dum så får nog baka om dem imorgon till henne ;) Nu pyser jag till Sofi för en liten film kväll, ooh I love it!

Kram ♥

Dagens planer

stiga upp är kanske det första jag bör göra, fast ska bara se klart top model
sen måste jag ju äta frukost, ska fixa lunch till olle så det blir väl i samma veva
hälsa på mormor ska jag också göra, kanske baka vem vet
fick nyss reda på att jag inte behöver jobba i em så nu är jag ledig hela dagen
förhoppningsvis tillbringa min kväll med sofi
och sen kommer jag säkert göra 100 saker där imellan


lördagens bilder









Vi mister livet..

..vi mister livet.


min kärlek



Hon är så bedårande söt, min kära sängkompis ♥

Party all weekend long

JAG HAR HAFT VÄRLDENS HELG! Party party party. I fredags var det whiteparty mer säger jag inte, när kameran är i rätta händer ska ni få se!

Igår var det tid att fira mig och ja vill bara tacka mina kära vänner. ♥ MASSOR med mat blev det denna kvällen men egentligen klagar jag nog inte. Fick locktången jag önskade mig och hur glad är inte jag för det, överlycklig. Fyra av oss ended up på öja där vi fick dansat av oss och ännu en gång ett stort tack för en storartad kväll.

Vet inte riktigt vad jag hade tänkt göra nu, är lite smått rastlös tror jag men något förlag poppar väl upp i huvudet snart.


25 mars 2010

Ett snabt godnatt från mig, men först en snabbrepris från min dag.

Inga lektioner - endast föreläsningar
Somade en timme i solen - UNDERBART!
En runda och hälsade på laget - sjuk så får inte vara med
Städat rummet - rent och skit snyggt
Bytat och bankat sängkläder - frächt
Skrivit handlelapp - en sak fixad inför lördag

Nu ska jag ta näsdroppar och längta efter helgen, imorgon bjuds jag på fest och på lördag håller jag i det själv. Ohh jag lägtar tills allt börjar imorgon och det bästa är, imorgon börjar även lovet.




24 mars 2010

Lång skoldag som har gått relativt fort, har även hunnit med en del andra saker som hälsat på morfar på sjukhuset samt köpt en ny tunika som jag är helt kär i för övrigt. Ska bara sy om den lite sen kommer den vara helt perfekt. Just nu håller jag på att välja pannkaksrecept, kan inte bestämma mig för vilket recept jag ska tillaga, och att jag är ensam hemma ikväll är ännu bättre. Ikväll ska jag inte göra ett skit mer än att äta smaskiga pannkakor och slappa hela kvällen, tänkte precis skriva att jag mest fördrev tiden för att vänta på att kl skulle bli nio så att criminal minds kunde börja men det är fortfarande inte torsdag som jag trott vid ett flertal tillfällen idag. (besviken) men halv åtta hos mig går ju som alla andra vardagar så lite kvalitetstid framför tv kommer jag ha.


Sov gott

En trött och väldigt snuvig godnatt puss från mig :)


23 mars 2010

En sak som kan checkas av på listan, skicka in mitt cv, nu är det bara de resterande 1000 sakerna som ska göras. Jag måste sluta skjuta upp saker, det är verkligen min specialité. Imorgon blir det lite sovmorgon, precis som jag faktist tog självmant idag men med glädje för de lektionerna jag missade var inställda :)

Efter den ända lektionen jag hade idag körde jag till farfar för att spendera min eftermiddag med honom, min faster var också där så vi hade en trevlig eftermiddag vi tre med fika och småprat.

filmtips

Ville bara slänga in ett filmtips, The blind side, otroligt bra film :)

22 mars 2010

En av de kortare skoldagarna fick vi uppleva idag, knappt en timme, känns så onödigt att åka in till skolan för att ha knappt en timmes matte.

Har blivit förkyld nu igen vilket inte är alls kul så kommer väl få hoppa över träningen ikväll, och jag som har längtat efter det hela helgen. Får vara nerbäddad i sängen och plugga i stället antar jag, jobbigt. 


allt jobb lönar sig inte alltid

Det har varit en fullspäckad helg med ingen ledig tid alls, därför ingen uppdatering. Hela fredagen samt lördag var det bara UF som gällde. Fredagen fixade vi det sista och sen in till Malmö för att sätta upp vår monter, lördagen var ju dagen med det stora D:et, nämligen mässdagen. Som ni redan vet var vi ju ett av de 12 företag som tävlade om att bli det bästa i skåne och därefter få tävla i Stockholm för att bli bäst i Sverige, tyvärr gick vi inte så långt men får försöka vara stolt över att vi faktist var ett av de 12 bästa i hela skåne :) Försäljningen gick bättre än jag trodde även om vi inte fick sålt så värst mycket, självklart var det en lärorik och rolig dag men jag känner mig ändå så besviken för jag och hela mitt företag ville så gärna vinna.. Kvällen var det tänk fest hos Ricard och det började även så men redan vid midnatt kände jag att jag bara ville hem så det var så det fick bli. Hela denna helgen känns verkligen som om allt jobb inte alltid lönar sig, men nu får det bli nya tag och ett nytt leende.

Skulle även haft prov nu på förmiddagskvisten men vår lärare var ju självklart sjuk så nu blir det ännu en sak som ska tynga ner en, tänkte ta mig något att äta innan jag beger mig till skolan för 90 minuters matte, ni får ha en trevlig måndag allesammans, nu börjar en ny vecka.



Har därför spenderat hela morgnen och förmiddagen i sängen, men jag klagar inte.

En alldeles underbar dag.

Har haft en helt underbar födelsedag, den andra halvan av min dag har varit jätte bra. Mötte upp Rebecka för en god fika och samtidigt fick jag en liten present, fint choklad från choklad affären, smakade en av bitarna för en stund sedan och smaskens säger jag bara. Vi fick även sällskap av några herrar när under vår vistelse på cafeét. En runda på stan blev det också och jag inhandlade en ögonbrynspenna samt några armband.

Ikväll fick jag själv stå för maten eftersom mamma inte var hemma men jag tycker det är kul att laga mat så det blev något extra idag. Presenterna jag fick i morse när jag blev väckt var hur bra som helst, behövliga. Det jag har fått än så länge är jag verkligen jätte glad för, pengar, extern hårddisk, lakan, kosttillskott för mitt hår, michael jackson filmen. Inatt kan jag sova gott och imorgon kommer syster hem. Puss och kram


19 års dagen

Halva min första dag som nittonåring är förbi, so far so good. Blev väckt vid 6 tiden av ljuvliga stämmor från mamma och Olle, tända ljus och paket. Jag berättar vad dessa packet innehöll imorgon eller ikväll om det finns tid. En massa gratulationer har jag fått ta emot idag och det värmer så gott, fin fina vänner. Ska bege mig ut på stan nu för att möta upp rebecka, det blir en liten födelsedagsfika och så innan jag beger mig hem för att laga god mat ta emot stipendie som jag berättade. Ha en fortsatt bra dag, nu börjar mitt firande :)


snart 19..

Hela min dag har jag fått stå ut med mitt kära UF företag, en riktig jobbdag har vi haft idag. Någon timmes arbete i skolan innan vi åkte hem här för att börja baka en massa, köket såg inte särskillt städat ut kan jag säga, men goda kakor, i stora mängder blev det. Middag lagade vi ju också såklart, spagetti med köttfrässås, smaskigt värre och numera ligger jag i sängen, dö trött och helt slut. Ska bli väldigt skönt att få somna för imorgon när jag vaknar upp, vaknar jag upp som nitton åring. Helt galet vad tiden går snabbt, nästan så att man inte riktigt hänger med. Har inte haft det i tanken att imorgon är det min dag och känner inte något speciellt nu heller, kanske för att man inte längre känner att födelsedagarna är speciella längre.. ja jag vet inte. Jag ska iallafall spendera min eftermiddag med min bäsa vän Rebecka, sen hade jag tänk laga mig en god middag till Olle och mig för sen kommer jag spendera min kväll på annat håll, ska nämligen få stipendie. Nu hade jag tänk somna för det är ändå med lite späning och längtan jag ser framemot min nitton års dag.

16 mars 2010

Tidig kväll och tidig morgon, men konstigt nog var det inte så svårt att gå upp i morse. Solen sken redan kl 6 vilket jag verkligen inte trodde den skulle göra. Det blev en liten morgonpromenad med solbrillorna på innan jag begav mig till bussen mot skolan. Nu sitter jag här helt ensam, inte en kotte finns här förutom två städerskor.

Imorgon är det min stora dag, fyller nämligen 19 hela år. Ska förhoppningsvis få vara med Rebecka, få känna att det faktist är min födelsedag, annars blir det ju bara skola och de vanliga rutinerna. Jag ska dock få stipendie på kvällen men det blir väl inte så jätte roligt att få lite bullar och saft sen inte så mycket mer.

VÅREN ÄR ÄNTLIGEN PÅVÄG!


God natt

Kom hem från träningen för en timme sen, har besökt duschen samt mättat min hungriga mage. Lite extra jobbigt intensivpass idag, har ju inte tränat på 3 veckor och det märktes, jag får nog träningsvärk i axlar och ben imorgon. Nu hade jag tänkt krypa ner i sängen för ögen börjar strejta imot nu. Hade tänkt se Navy cis som börjar kl 23 men tror inte jag kommer orka hålla mig vaken tills dess.

bellman

Bellman stod och kissade på ett plank, då kom vakten och sa att det var mot lagen, då svara Bellman: nej det är mot planket.

15 mars 2010

En ny skolvecka är igång men denna vecka började väldigt bra, solen sken och mitt humör har varit på topp. Solglasögonen och skinnjackan kändes som ett måste idag och det var helt rätt. Kanske lite kallt men det är så underbart med vår väder. Maten väntar på mig där nere, ska bli gott med lite föda i magen och ikväll ska jag träna igen efter någon veckas uppehåll. Har varit helt rastlös och mått lite dåligt över att inte få träna men ikväll kör jag igång igen för att jobba på till sommarkroppen ;)

love lov lo l

Kvällen igår blev så j*vla bra! Efter en dag med bra försäljning så var det självklart fest som gällde. Vi firade att Amanda fyllt 19 år med god mat, dricka och sällskap. Utgång på bar a bar var kvällens mål och trevligare än vanlig var det faktist. Massa dans och god dricka, efterfest på mitt eget vis med smaskig SMASKIGA makaroner och kär vän. Idag blev vi sängliggande ända fram till kl 4 och utan mat och utan sömn säger jag nu godnatt efter att ha haft en helt underbar helg. Love från Skårby


13 mars 2010

Hade en super trevlig kväll med vänner här över på besök igår. Filmen 2012 blev sedd en 3:e gång för min del men den är så bra så ingen skada skedd. Onyttigheter stoppade vi ju självklart i oss i alla dess former, haha nej så farligt var det inte. Sofi stannade här ända tills halv 3 men vet att det kunde blivit många fler timmars snacka om vi inte satt stopp. Detta är en fredagskväll i min smak, tack mina fina. ♥

Om 20 min beger jag mig iväg, idag ska mitt kära företag stå på en mat- och resmässa i ÖP hallen här i Ystad, kom gärna förbi. Ta också en titt i dagens Ystad Allahenda för där hittar ni oss också.



10 mars 2010

5:e dagen som sängliggande, detta är inte alls något i min smak. Lagade nyss lite köttfärssås men det var precis vad jag orkar med, får se om jag får i mig lite av det sen. Har köpt tre par nya skor som jag tänkte visa er sen, ett par är riktigt snygga så de kommer nog bli ett par favoriter. Tänkte ha de på lördag när vi ska fira Amanda som fyllt år, men höga är de så kanske bäst att ha reserver med sig.

Sjukling..

Ber om ursäk för att jag beklagar mig så mycket över att jag inte mår bra men är det illa så är det. Är inte ofta sjuk och därför har det stor efekt på mig när jag väl blir det. Har varit sängliggande hela dagen men mår inte det minsta bättre. Trodde dock jag skulle få någon pencilin eller liknade när jag var hos läkaren igår men allt jag fick var en läkare som inte verkade bry sig ett skit, det ända han sa till mig var att jag skulle försöka hålla mig borta från febern så skulle jag bli bra innom två veckor, HAR DU EN KOLLAT OM JAG HAR FEBER!? Jag går väl inte till docktor för att gå därifrån som jag kom! Ibland önskar man att man fick vara lite krasslig och få ligga i sängen och äta glass men det är det jag minst vill göra just nu!

Sist men inte minst ville jag bara säga att vi har gått till Skåne final i Bästa UF tävlingen, överlycklig!


Hjälp?

Usch det slutar aldrig att göra ont, har inte någon av er tips på något indrande som inte är massa panodil och alvedon?Är i stort behov för detta börjar blir för jobbigt för mig och min hals!

7 mars 2010

Ännu en dag med halsont, nu även med sår och blåser i munnen. Om man bortser från det hade vi en trevlig kväll igår när vi firade min farbror med god mat och gott sällskap. För första gången detta året tittade jag även på melodifestivalen men kom också fram till varför jag inte gjort det tidigare. Jag kan nästan rent ut säga att det är patetiskt. Det räcker väl med att sjunga en gång och att ha med bättre låtar hade heller absolut inte skadat.

Hade planer på att hälsa på farfar men tror jag måste hoppa det för jag vill inte smitta honom samt att jag nog inte kommer orka vara social och dricka kaffe. Istället håller jag och mamma på att laga till middagen och under tiden det står i ugnen tänkte vi dra en runda skip-boo, ett uno liknande spel, fast ändå inte men iallafall super kul. Ni får ha en trevlig söndag allihopa, vi lär väl hörar sen, jag ska jobba på att bli frisk.


6 mars 2010

Efter att ha ätit en av de godaste måltiderna i mitt liv igår (min mamma är toppen) var det bara till att göra sig i ordning och välja kläder. Öja som var kvällens höjdpunkt såklart! Förfest hos min kära vän Linnea med lite trevliga tjejer och goda drinkar. Jag bestämde mig dock för att bege mig hem igen, min hals var inte frisk för att vara på öja och skaka rumpan hela natten, tyvärr. Det blev sängen vid halv 1, vilket jag verkligen behövde men idag känner jag ingen skillnad. Jag hoppas att smärtan försvinner under dagen för jag vill inte ligga hemma i sängen idag. Måste städa idag, knarka halstabletter och te sen får vi se hur kvällen blir. Jag ska på kalas om halsen tillåter så det hoppas jag att den gör :)


4 mars 2010

Det har verkligen inte varit mn dag när det gäller att må bra, och tanken på at vi festade igår gör inte sake bättre. Förkyld och halsont, hoppas jag inte har ont i halsen imorgon för jag vill kunna svälja utan att det gör ont. En stor bula i pannan har jag också som jag säkerligen skaffade mig igår, det var nog jag och Elin som stötte ihop för hon hade också ont, fast under ögat, jag har nog nockat henne, sorry! Hade tänk besöka kudden nu för lite sömn behöver jag. Så godnatt på er mina kära och tack alla för en väldigt trevlig kväll igår :)

Vi kan!

Ett härligt 100 dagars firande, här får ni lite bilder.










3 mars 2010

Väntar på att få bilderna sen Österrike av Carolin och därför väntar jag med att lägga upp mina egna, även berätta om en helt otroligt bra vecka vi hade.

Om tre timmar drar vi igång firandet av 100 dagar kvar till studenten, kan inte fatta att det är så nära nu. Måste bara plugga de tre timmarna fram tills dess. Ska hålla ett föredrag imorgon samt har ett prov på fredag så det är bara att sätta igång. Have a nice day, nu börjar festen!

Hörde jag 18?

HELL YEAH! CONGRATZ MIN KÄRA ♥




Clothes

Två av alla saker jag har beställt för ett tag sen har kommit, massa sommar och vår kläder. Längtar till sommaren då man kan gå barbent och med ballerinaskor.




Ny vecka

Är i stort beroende av papper för tillfället, snuvig näsa är inget uppskattat. Får göra allt för att bli bättre, har intervju med uf företaget med en jury i Kristianstad imorgon eftersom vi gick vidare i bästa-uf tävlingn. 
Ska även börja lägga in bilderna från Österrike så även ni ska få se dem.


RSS 2.0