16 juli 2010

Jag fortsätter ligga i och jobba, fast bara fram till halv 5 på eftermiddagen och därefter spenderar jag mina kvällar med roligare saker. Igår blev det en runda till Sjöbo marknad, köpte en väska som jag är galet nöjd med och ett par ballerina skor i samma material som foppatoffler, mycket prektiska och sköna. Körsbär är ju ett måste när man är på marknad om man inte äger ett i trädgården och gud vad gott det är, hade nog glömt en smula hur smaskigt det är.

Igår innan marknaden var jag en runda på stan och fick handlat en långklänning jag har spanat på väldigt länge, jag fick haffat den sista och det kallar jag tur. En runda hos frisören var jag också och numera har jag en jämn färg i hela håret men dock är mitt håt betydligt kortare fast det var nog precis det mitt hår behövde.

Kl 18 börjar helgen på allavar, Hanne och Julia bjuder på 18 års fest och jag ser framemot det riktigt mycket. Ha en bra helg alla där ute :)

9 juli 2010

Jag vet, inte okej..

Jag har blivit för lat helt enkelt, även om det är det mest oansträngda att göra, uppdatera.. Det är bilderna jag inte orkar fixa, har inte ens lagt in bilderna sen min student, illa Jessica.. Men vafan, lite ändring nu, livet rullar på..

Ikväll blir det fest för att min kära Elin fyllt år, massa kakor vet jag att vi kommer bli bjudna på så ingen tajt klänning, haha! Imorgon är vi bjudna på grisfest och jag ser fram emot en trevlig kväll med mina fina. Nu hade jag tänkt fortsatta jobba, för det är ju trotts allt det jag gör mest av min tid, men snart är det helg, och jag älskar fenomenet helg!


Jag, Ahlgren och Elin :)


1 juli 2010

NU HAR VI ÄNTLIGEN FÅTT TILLBAKA INTERNET! ÄNTLIGEN LITE KONTAKT MED OMVÄRLDEN! Utan internet i typ 2 veckor är inte lätt gott folk. Har så sjukt mycket att berätta och bilder att visa, så mycket att jag säkert inte kommer orka lägga upp allt, men men. Har börjat jobba så nu sitter jag här, på Skanem och leker receptionist, inte fy skam det.

Igår hade jag sällskap med Rebecka och Henrik på bion, Eclipse, ja vad kan man säga.. Se den!
Sen är det bara sjukt att juli redan är här, det är riktigt jobbigt och ångestframkallande att tiden går så snabbt, snart är sommaren över :( inte för att jag ska klaga på det för vi ska ju till Tunisien i höst, men sommaren är ju så underbar så hade hoppast att den inte hade gått så fort som den gör.

Ha en trevlig torsdag alla, snart är det helg :)

RSS 2.0