30 april 2010 valborg

Just nu stirrar jag på Sofis sexiga rumpa, jag är helt färdig inför kvällen och hon har knappt börjat, förvånad? nej.. Det blir valborgsfirande hemma hos Todde med grillat, lekar och härligt folk, Camilla och Sofi blir mina närmsta kavaljerer ikväll och det kommer bli så nice! IKVÄLL KÖR VI!


This makes me crasy

matchen gick inte så bra som väntat så därför sitter jag här och tjurar och kommer inte igång med pluggandet. Jag skiter helt enkelt i det och hoppas att morgondagen blir bättre då vi ska fira att våren verkligen har kommit. Todde står för festen och valborg står för intiativet. Sov gott allihopa!

match

Sitter och knaprar på en hemmabakad pizza, unnar mig lite innan matchen vi har mot hammenhög ikväll. VATTEN VATTEN VATTEN! Måste dricka mer vatten, vi hörs ikväll, önska mig lycka till.

29 april 2010

Godmiddag alla fina :)

Idag har jag valt att stanna hemma, kan tänka mig att det var ett smart beslut. Igår svimmade jag helt plötsligt när jag var och prövade min balklänning, sjukt läskigt, kanske hade hon spänt klänningen för hårt, haha. Konstigt nog var det första jag tänkte på när jag piggnade till igen var att "klänningen får inte ha gått sönder" Tur nog slog jag mig inte, fick en spen eller spåga i handen men det var det ända. Tycker bara det är så läskigt, men det måste vara så mycket obehaglgare för den som ser på, att man bara faller ihopa helt plötsligt..

Idag har jag fixat en hel del med bilder och jag tänkte berätta lite vad jag gjorde i helgen.
Fredag: Förutom att man var bakis efter torsdagens festligeheter var jag och Elin i Ystad för att titta på fotboll, sen var det bara att hoppa i sängen för sömn behövde jag för att orka jobba på morgonen dagen efter samt att gå på min kusin Adams konfirmation samt orka en helt kväll med fest och öja! Sen bestod min söndagskväll utav Sofi som jag berättade innan, men kan bara säga att jag haft en riktigt bra långhelg, med lite av varje :)


Det blir bra vilket som

Någar blider från förra veckan, jadu Sofi vi kan om vi vill.. eller inte.. Tog även en härlig kvällspromenad i skogen i söndags och så fick vi med oss lite vitsippor hem.


Vi skulle fritera banan men det blev inte så lyckat...

Minttuggisar, hihi.

Snygging

men sen är det såhär, vi kan om vi vill!

Förlåt mitt kära SP3E

Lite härliga bilder på vårt kära Sp3e från klassfesten förra veckan.












22 april 2010

Jag och Sofi har haft ännu en bra kväll tillsammans. Vi gick en runda på stan, åt kvällsmat på maltesmackor sen körde vi hem här för att checka av en sak till på listan, ikväll blev det vår ananasefterrätt. ( ska visa en bild för er när jag kommer hem) Riktigt god med massa frukter så istället för att känna sig onyttig blev vi nyttiga. Igår skrev jag också klart min andra filosofiuppgift och ni anarinte hur skönt det känns och att jag gjort dem klara i tid är ett mirakel!

Nu hade jag tänk äta frukost sen blir det en kort skoldag innan jag ska möta upp Sofi för att vi ska köpa converse till henne, känns bra att jag övertalat henne till det för converse är verkligen de bästa skorna i världen! Men det bästa av allt är att idag är det 50 dagar kvar till studenten och det ska vi fira ikväll med fest!


Idag kör jag på en skön stil, min nya adidaströja, ett svart stort linne och självklart mina converse till!

21 april 2010

Jag fortsätter vara duktig med mina morgonpromenader, tyvärr har inte mitt skoskav gått bort helt så man kan inte njuta fullt ut. Ska till tandläkaren idag och som jag ska skälla på dem. För ca. ett år sen var jag hs dem och skule laga en tand som jag haft problem med och jag gick nog tillbaka 8 gånger. De skulle döda nerven men jag kan med säkrhet säga att de inte gjort det.. Hade stora problem hela Österrike resan, så idag ska jag säga till dem!

Beger mig mot skolan för matte, drama och naturkunskap och efter en långa dag blir det att äta på Maltes med Sofi :)


En måndag helt i min smak!

Har jag inte en av de bästa vännerna!? Sitter här och försöker avverka en tråkig måndag med massa plugg när jag plötsligt blir bjuden på middag, och inte vad för något som helst utan typ det bästa som finns, schnitzel och kroketter! God middag, en bra film, glass och SOFI! Detta är bara för bra, eller nej det är nog du Sofi som är för bra!


16 17 18 april 2010

Jag har haft en riktig höjdar helg, den har innehållit det mesta och jag klagar inte!

I fredags blev det en fika med min kära Linnea, satt på ute serverigen med en brännande sol i tre timmar, helt underbart, fick dock märke efter min t-shirt på armarn, kanske inte jätte snyggt men ansiktet fick en hel del färg :) Vi körde ett svettigt spinningpass innan vi skiljdes åt. Kvällen spenderade jag med Hilde och Camilla, grillade hamburgare på stranden och hade det hur mysigt som helst.

Lördagen började med jobb, fortsatte med plugg, seriepremiär, grillat till kvällsmat med sällskap av Amanda och avslutades med att fira Cassandra och vi dansade loss på Bar a Bar innan sängen fick bli mitt sällskap denna natt. Verkligen en kanon kväll för så kul vi hade.

Idag har jag inte gjort mycket nytta alls, precis som det brukar vara om söndagarna, sitter och läsr affärsjuridik för imorgon väntas prov. Snart ska jag in till stan för att glömma alla tråkiga söndagsbekymmer.


F*N OCKSÅ!

Jag har fått världens skoskav av mina nya löparskor och mina nya fotbollsskor gjorde det inte bättre på träningen nu ikväll. Jag kommer inte kunna gå min runda imorgonbitti, kommer inte kunna ha skor på mig, inte kunna vara med på spinningpasset, inte kunna spela matchen på lördag :( Men även om jag inte kan för att det gör ont kommer jag göra det ändå, J*VLA SKOR!

Pannkakor

Håller just nu på med att göra en nyttigare variant av pannkakor, så hädanefter kan jag äta dem med gott samvete :)


Helt Underbart!

Helt underbart väder att ta en långpromenad i och att man kan gå ute en timme i bara linne, det är ju obeskrivligt!


promenad

Nu tänkte jag ge mig ut på en långpromenad, idag blir det dock inte halv 8 för idag stannar jag hemma från skolan pga huvudvärk. Fick sova lite längre då tyckte jag.


många dagar i ett svep.

Jag har haft några fullspäckade dagar nu och ber om ursäkt för att jag inte skrivit, men jag börjar från lördagens träningsläger då jag lämnade.

Vi fick oss ett trevligt läger då vi han med 3 träningar då vi gjorde mycket fasta situvationer så som frisparkar och hörnor, lite lekar, el clasico, mat och allt vad det innebär med ett träningsläger. Vi åkte hem under söndagen och min kväll spenderade jag med Sofi och Rebecca så vi åt på restaurang Regementet och sen film och godisätande  hemma hos Rebecca.

Måndag betyder skola och nu har jag även börjat med att gå morgonpromenader som börjar halv 8, så det gäller att vara uppe med tuppen fast man inte börjar förens vid 10. Intensivträningen är också igång så det var så jag spenderade min måndagskväll.

Tisdag betyder kort skoldag och en härlig morgonpromenad. Efter skolan åkte jag och mamma till malmö för att köpa tyg till min studentklänning och ett fint vitt tyg hittade vi också. En runda inne på Stadium var också planerat för att hitta nya löparskor till mig och jag hittade ett par mycket bekväma och sygga sådanna. Ett par svarta converse som jag pratat om nu ett tag fick jag också med mig hem samt ett par riktigt snygga fotbollskor. När vi skulle betala hängde det en så snygg vinröd adidas tröja på väggen och jag kände att det var ett riktigt måste till min gardrob så den fick också följa med hem :) 

Idag fick jag inviga mina nya löparskor som jag kanske även ska döpa till promenadskor, mycket imponerad och nöjd. Fick ta den kortare rundan i morse för att jag skulle hinna med att plugga lite inför de två proven vi haft idag, matte och naturkunskap. Känns skönt att ha de borta även om matten inte gick så jätte bra. Har varit och länat in min balklänning för att få den in- och uppsydd och då hittade jag en jätte ficn puderrosa scarf som fick föja med mig hem.
Sist men inte minst så fyller min faster Eva fyller år idag så jag följde med familjen för att äta på restaurang till hennes ära, mums.

träningsläger

Har packat hela morgenen för nu åker jag iväg med fotbollen på ett litet träningsläger.

Vi hade en super trevlig kväll i går, jätte god mat, härlig bastu och färäldrafällan på tv. Nu är verkligen guld värda tjejer ♥

Ni får ha en trevlig helg här hemma, kram på er.


Grillat & bastu

Nu beger jag mig mot Eneborg för att umgås med Amanda och Sofi denna fredag. Grillat serveras till middag och bada bastu blir en av aktiviteterna. Ni får ha en trevlig fredag alla.

Kram


9 april 2010

Även om vi prata om att vi ska bli nyttiga för att det nog är ett måste kom Sofi hit med en kladdkaka för att förgylla min eftermiddag. Vi sa dock aldrig när vi skulle börja med frukten, grönsakerna och lätt cream fraiche till dippen så det är ganska tydligt att det inte är idag.


Ett grillparty kräver grillbilder







7 april 2010

En fin morgon som denna kräver frukost i solen, nu börjar en ny "skolvecka" och med det menas nya tag.


Sofi med kärlek

Jag och Sofi gjorde denna kvällen till det perfekta avslutet på lovet. Vi grillade kyckling med pommes, sallad, sås och vitlöksbröd och det smakade gudomligt gott i munnen. Även om maten skulle bli det stora denna kväll tror jag vi är överrens killarna blev det, men å andra sidan klagar nog ingen av oss.

Jag har nog Sofi mest att tacka för att detta lovet blev så bra, större delen har jag umgåtts med henne och det känns skönt att vi är tillbaka, så all kärlek till dig min kära ♥


GRILLAT

Det kvittar vad men från Bo Olsson får man alltid med sig saker hem. En kofta, nagelpenna, sånna små ord man kan sätta på kylskåpet, strumpbyxor, stift ja det finns alltid något! Sofi och jag har gått och pratat om grillad mat större delen av dagen så vi bestämmde oss helt enkelt för att grilla nu ikväll, kyckling. Så nu ska jag bege mig över till henne för att GET THE GRILLPARTY STARTED :D


6 april 2010

Godmorgon solstrålar :) solen skiner tyvärr inte idag men jag är på stålande humör ändå. Har jobbat och sitter numera och äter frukost, ska snart köra för at hämta Sofi för en liten dagsutflykt till bla Bo Olsson, har inte varit där på evigheter få får se om de har något spännande att erbjuda :)

:(

SÅ MISSLYCKADE SCONES!

Nyttigt är bättre, men godare?

Har försökt mig på att göra nyttigare scones, bytade ut mjölet och havregrynen mot råg och fiber.. Ska bli spännande och se om det blir goda scones utav det :)

GOD MORGON!

Ohh vad jag gillar sofikvällar, en helt perfekt söndag blir det när man göra vad vi gör och det är absolut inget nyttigt, fast egentligen behöver man det :)

Fick frukost tips från Hanna som var scones och det låter så gott så tänkte baka mig några nu till frukost sen får vi se vad det blir av resten av dagen.


En nyvaken Jessica redo att fånga dagen.


Ja hur normala är vi egentligen?


SOFI utan frågetecken

Sitter numera i Soffes säng och inte gör mycket nytta alls, precis som det brukar vara. Här bussar hon på en riktigt sexig bild ;) Tror nog det blir glass med varma hallon nu, lite nyttiga måste vi ju vara och hallon innehåller ju en hel del c vitaminer.


SOFI?

Ännu en härlig kvällspromenad med mamma, nu sitter jag mest och väntar på att Sofi ska komma hem :D

4 april 2010

Det blev en trevlig kväll med familjen hos några väner igår, påsken till ära bjöds det självklart på påskmat som smakade ljuvligt. Det blev en ganska tidig kväll för mig, körde en innan de andra. Har sovit ut ordentligt och hoppas att jag kan må lite bättre idag med tanke på omständigheterna..

Vid ett kommer resten av släkten (de som inte var här i fredags) för att fira mig, själv längtar jag mest till våfflorna som vi ska ha som efterrätt. Ikväll hoppas jag att något roligt ska hända så hör av er ni som faktist kan göra det!

Sen vill jag ge ett stort grattis till min älskade vän Carolin som fyller 19 idag, all min kärlek till dig och jag hoppas ni hade en vild natt igår. Älskar dig. ♥


Bild från vår Österrike resa tillsammans.

de små svarta

Jag ska köpa svarta converse!

like a bird

Nu åker familjen på middag hos några vänner, får se om det blir utgång ikväll, ha en super lördagskväll :)


Våren är kommen!

Ja mums, vatten är det absolut godaste som finns att dricka.

Har varit i skogen på en liten promenad med mamma, hur härligt är det inte när solen skiner? Men det mest underbara är att vi hittade årets första vitsippor :) Nu är våren kommen.


3 april 2010

Hemkommen från frisören, fortfarande brunhårig men det ljusa kommer :) Fick med mig ett torrshampoo hem samt köpte jag lite behövliggt smink. Sitter nu är med god mat från igår och ska titta på så ska det låta eftersom jag råkade somna igår och missa det. Ha en underbar lördag alla.


2 april 2010

Är helt slut, kommer somna så gott om bara någon minut. Råkade somna med gästerna här när vi låg och tittade på så ska det låta, inte bra inte bra. Fick en del fina presenter, stora och sjukt fina kuddar till min säng, ett chokladfondue sätt och något skål liknande i form av en katt, så passande :)

Imorgon besöker jag frisören för att piffa upp håret en aningen, ha det fint! ♥

I KISSED A BOY AND I LIKED IT!

Jag kan inte precis säga att det var en lyckad shoppingtur i Malmö.. Fick inte med mig hem något som jag skrivit på min lista, jag köpte dock en svinborste till håret som jag ska ha gjort i någon månad nu, ett armband och en fin och enkel sommarklänning. Ingen mat på hela dagen gjorde också att vi var helt slut när vi satte oss på tåget, noll energi!

Men fy F*N vilken trevlig kväll det blev, vi blev bjudna på middag av min kära vän Jonathan. Fläskfilé och potatis i ugnen, hur gott som helst! Förfestade där innan vi drog till bar a bar för att dansa och fy vad vi dansa, en riktigt lyckad kväll.

Nu kommer mina gäster om 20 minuter, ska ha kalas för jag fyllt år och vi ska äta det godaste som finns, eller iallafall det godaste mamma någonsin lagat!


PARTY


1 april 2010

Efter en lång kvällspromenad med mamma och Petra och två nätter med väldigt lite sömn somnade jag gott igår. Har varit iväg och jobbat och nu är jag nyduschad och klar inför en dag i malmö med rebecka :) Får se om man får några intressanta saker med dig hem, hoppas på att jag hittar något snyggt som jag kan ha på mig ikväll då vi ska festa loss!

RSS 2.0