24 juni 2010

Jag har haft två helt underbara dagar, grillningen på stranden i tisdags var hur mysigt som helst och vädret var helt underbart. Igår blev det årets första mjukgalss med Anton och sen på kvällen, ja kan ni gissa vad jag gjorde!? Åkte vattenskidor för första gången och jag trodde aldrig det skulle gå så bra som det gjorde, sjukt kul! Dock bara 13 grader så kyligt var det ju men så j'vla roligt :D Efter det åkte vi hem till Jonathan och åt gott, det satt verkligen fint efter en hård timme på havet :) Bilderna får ni så fort internet här hemma börjar fungera!

Stranden var det ända som gällde idag så jag, Rebecca och Sofi har tagit vara på solen idag och bara njutigt. Imorgon väntas midsommarfirande ute i Lödrup vid stranden och jag har verkligen sett framemot det och att få träffa saknade Linnea som är vår värdinna, vilken dag det kommer bli och kl 3 imorgon börjar firandet, först ute i grönhult!

Kallt?

Mössan och tjocktröjan är på, vantar, halsduk och tre filtar, är det vinter? haha :D nu drar jag!


Grillning

Nu pyser jag och två tjejkompisar ner till stranden för en mysig kväll tillsammans med grillning och gott snack, vi hörs!


22 juni 2010

Jag blir galen! Har varit utan internet nu sen i lördags och det är inte lätt att vara utan om det är en livsnödvändig sak! Jobbansökan och massa fotbollsinformation har jag fått skjuta upp och det är inte okej, ja som sagt galen blir man ju! Är hos Rebecka nu och tanken var att vi skulle ligga och njuta av solen hela dagen men eftersom någon inte vill att vi ska det när det helt plötsligt är moln över hela himlen har vi bestämmt oss för att cykla in till stan istället och shoppa, alltid en bra tröst när man är deppig. Och ikväll väntas förhoppningsvis mysiga planer :)


Härlig bild sen Stockholm 08


19 juni 2010

Nu ska jag snart iväg och jobba på Chrispa, ni vet det stället jag hade praktik på i höstas. Ska bli hur kul som helst, jag trivdes ju så bra där.

Ikväll väntas 21 års fest för Henrik och Fredrik och det kommer bli hur grymt som helst, ska ha en ny klänning också så vi kan inte vänta oss mer än en toppen kväll!


18 juni 2010

Super bra dag och den är inte slut än. Syrran drog med mig ut på ett riktigt dödar pass så det blev löpning, intervall och styrka, och ja jag välkomnar verkligen träningsvärken imorgon... :/ Nu i eftermiddags har jag varit och hälsat på där jag ska börja jobba om en vecka, verkar jätte bra och alla var trevliga, kan nog bli fyra bra veckor :) Snart är middagen klar som jag jag lagat ikväll, krillad majs och kyckling med potatis och grönsaker i ugnen, mums så smarrigt, magen kurrar så det ska bli härligt. Ikväll väntas trevligheter, finns lite att välja på men vilket det blir vet jag inte men alla alternativ kommer bli kanon.

Fick bilderna från Rhodos av Sofi igår och ja jag var verkligen så ledsen för att vi lyfte från Sverige för att landa på Rhodos! NOT :D


på gång

Jag har så mycket att ta igen och så mycket att berätta, nästan två hela veckor har gått, de absolut två bästa i mitt liv. Studenten är över och jag önskar att jag hade fått uppleva det om och om igen, får rysningar i kroppen när jag tänker på hur underbart det var. Men det är över nu, men jag kommer ihåg alla dagar med er, mitt kära sp3e! Dagarna efter har jag bara njutit av livet och uppskattat varje minut jag har tillbringat med mina vänner, så mycket bilder att visa och ha lite tålamod, allt kommer :)


8 juni 2010

Det är fan inte klokt att vi tar studenten på fredag, det är helt ofattbart! Igår hade vi ölbrännbol som en bra inledning på studentveckan men tyvärr var inte vädret på vår sida, kallt, blött och obehagligt men bra som vi är gjorde vi det till en helt galet bra dag! Party hela dagen kändes lite konstigt med tanke på att det var måndag men efter en lång dag  med massa skoj på massa olika ställen och att man hade slutat vara bakis vid 23 tiden hamnade jag och Sofi hos Jonathan där kvällen blev helt perfekt. Jonathan laga god omelett och till en bra film somnade vi alla tre i soffan.

Och till frukost blev det pannkakor i solen, hur underbart hade inte vi det! Kärlek till er mina vänner ♥

Mamma hämtade upp mig vid ett då vi begav oss för att byta min kamera som jag skulle få i studentpresent som jag har varit allt annat än nöjd med, hoppas nu denna snygga rosa kamera jag fått istället är så myclet bättre! Nu måste jag göra mig klar för blir snart upphämtad för att bli bjuden på middag sen festar vi vidre nere på stranden med alla 3:or och förtsätter njuta av livet och fira in studenten!



hu?

En liten funderare, de säger att ett gott skratt förlänger livet men när man har roligt går tiden fort, Jonathan, hur går det ihop?

6 juni 2010

Var uppe tidigt efter en ganska tidig kväll för att vara lördag, när alla andra begav sig mot dansgolvet begav jag mig hemåt och det var ett skönt val. Idag har jag fortsatt med att göra nytta hemma och mot kvällskvisten bjöd jag bästa vän på picknick, hade lagat kyckling och pastasallad sen bakat en rabarber & blåbärspaj :) Vi hade det hur mysigt som helst nere på stranden ♥

Besökte även kära farfar en liten stund, var ju tvungen att bjuda även honom på lite paj, innan vi åkte in till stan för att se Sex and the city 2 och ja, de är verkligen några av de bästa filmer som finns, helt underbart härliga och inte inte nog med det, 2:an är även galet rolig.

Nu ska jag nanna för imorgon börjar den sista veckan som har med skola att göra, det är ölbrännboll som står på schemat och iförd en kodräckt tänkte Sp3e ta hem segern.

NU INTAR VI STUDENTVECKAN!

5 juni 2010

Jag hade en jätte härlig dag med Sofi igår, vi tog en runda på stan och en jätte fin klänning fick följa med mig hem. Satte oss på en uteservering och bara njöt och åt gott innan vi körde ner till stranden för att njuta av det underbara vädret som jag är helt förälskad i.
Systern är hemkommen och igår fick hon sig något riktigt smaskigt jag tillagat till kvällsmat, ibland undrar jag varför jag inte satsade på att bli kock istället... haha. Vi tog en härlig kvällspromenad och när kl var 22 var det fortfarnade hur härligt ute som helst.

Nu var det tänkt att jag ska olja lite möbler, njuta av solen och vad som nu dyker upp. Ikväll ska vi till fröken Viktoria för att grilla och ha det trevligt innan vi dansar loss på Sommarnatta!




4 juni 2010

Det blev då riktigt studentfirande i onsdags för kära Willén och det fick man känna på igår. Det blev en lång natt med massa skoj så igår gjorde jag inget vettigt förens kl 6 då det var dags för studentsupén, lika trevligt det med. Åkte dock hem ganska tidigt för en tidigt natt behövde jag så jag somnade nog innan de flesta ens hade tanken på det :)

Dagen är planerad: ska snart in till stan för att se om jag hittar en viss klänning jag vill ha, sen blir det vattenkrig mellan två klasset, SP3E och ID3A alla vet ju redan vem som kommer vinna men lite töntig får man väl vara ibland, springa runder och kasta vatten på varandra. Ikväll är det jag som ska stå för maten här i hset så jag tänkte tillaga något alldeles extra gott. Ha en bra dag allesammans :)


Bild från Rhodos

Studentfirande

Nu är jag redo att inta min första student, ikväll är det Willén som ska få smaka på friheten! Vi ska dansa, äta och dricka gott! GRATTIS WILLÈN! :)


2 juni 2010

Vilket härligt väder vi har idag, soen skiner och temperaturen är hög. Det var helt underbart att ta en morgonpromenad jag tog i morse och ingen jacka behövs längre, hoppas nu detta håller i sig. Ikväll ska jag på en student och mer tur med vädret kan man ju inte få. Ahh vilken dag, har städat i skåpet och ska bara göra en utvärdering sen är jag helt klar med skolan! HELT SJUKT!

Ska ut på en löparrunda, fixa inför studenten, självklart ta vara på solen och bestämma vad jag ska ha på mig ikväll.

Ha en toppen onsdag med massor av sol! :) sommaren är här

1 juni 2010

Det är lite svårt att förstå att det faktist är sommar, den 1 juni har anlänt och det är inget som tyder på att sommarmånaderna faktist är här. Sitter och förbereder oss inför presentationen vi ska ha och HOPPAS HOPPAS HOPPAS vi vinner.. En tråkig sak är att mina utslag har kommit tillbaka och nu kan det ju inte vara något jag reagerade på att äta i fredags eftersom de börjar sprida sig igen, tur att jag hade medicin över, hoppas bara det hjälper lika bra som i lördags.

RSS 2.0