31 oktober 2010

Hemma från götet och har haft det hur trevligt som helst, är jätte trött så väntar till imorgon att lägga upp bilder och berätta. Tänkte lägga mig i sägen med min bok och sen sova, imorgon är det måndag igen och back to work, även en ny höstmånad, helt sjukt vad tiden går fort.. 

Godnatt mina kära.


30 oktober 2010

Färdigpackad, nyduschad och redo att dra till Göteborg! Även om man kanske borde vara lite skakis eftersom det är bombhot i götet så åker vi ändå, vill ju inte missa en bra Halloweenfest hos Malin! Så om en timme går tåget och då gäller det att jag och Sofi kan roa varandra en hel dag, men det ska inte vara några problem!
Vill ju också självklart applådera för att Olle fortfarande är kvar i idol.

Ha en grym helg, för det ska jag ha!


Dusch!

Nu ska jag hoppa i duschen för snart kommer mamma hem och då ska vi köra till Lund och hälsa på min farbror, vill ju inte se ut som en slusk så det kan nog vara bra att hoppa in i duschen. Sofi och jag har nu bestämt vad vi ska klä ut oss till på lördag och det ser bra ut! Ser verkligen framemot helgen nu!

SEGIS

Sofi är seg!

 


28 oktober 2010

Det var jobb på Chrispa som gällde igår och jag gillar det stället, suger att inte få jobba där och istället behöva söka andra jobb.

Och godmorgon förresten, snart kommer Sofi hit så vi kan köra in till stan för att hitta någon snygg maskeraddräckt för på lördag drar vi till GÖTEBORG! Malin har bjudit upp oss på halloweenfest och vi va inte svåra på det eftersom vi var lediga denna helgen. Ska verkligen bli skit kul, älskar impulssaker. Soffe och jag ska även laga lunch sen när vi kommer hem igen och en liten favorit hos mig blir det allt. Hörs sen, nu måste jag äta frukost!


Jag och Sofi från en utekväll i september


it is love

Jag har haft en alldelses fantastisk tisdag tillsammans med Miss Sofi ute i Abbekås. Vi tog en promenad i det fina höstvädret innan vi gav oss på att göra våfflor, och himmelskt vad gott det är! Kortspel, film och så lagade vi även en middag i toppklass. 5 av 5 solar helt enkelt. Nu ska jag krypa ner i sängen, för trött är jag, ingen tvekan om det. Så godnatt på er så hörs vi av imorgon.


Ciao

Då sticker jag iväg till Sofi för en heldag med henne och det är bara hur bra som helst. Våfflor, avatar, strandpromenad och mmmmm massor av annat :D ciao


26 oktober 2010

Jag måste erkänna att jag börjar bli riktigt flitig, istället för att ta sovmorgon ställer jag klockan för att hinna springa en runda innan jag ska iväg. Nu har jag ätit frukost, låtit maten smälta och jag är ombytt så nu pyser jag ut och tar kål på mig själv, fast vädret är ju så underbart så det blir nog rätt härligt.


Stan

Drar in till stan på lite ärenden, ha en bra första dag denna vecka :)


helgen

Haha så kass jag är, har en blogg men skriver typ aldrig.

En topp 10 helg har jag iallafall haft. Myskväll i fredags med Rebecka, idol och spel. Jag älskar sällskapsspel och kortspel men tycker jag lägger ner alldeles för lite tid på det, eller det finns aldrig någon som vill spela med mig :( Håller för tillfället på att bygga pussel, vilket är dökul! Och nä jag blir inte lätt uttråkad..

I lördags hade vi tjejer pyjamasparty hos Julia och det är något man borde ha oftare. Få gå klädd i pyjamas när man ska bort en lördag är underskattat. Lagade middag, hade tjej-zoo, sms-roulette och mys på hög nivå.


Julia



HA HA HA


20 oktober 2010

livet rullar på, har helt lagt bloggen åt sidan en vecka men nu får det va nog. Har spenderat min dag tillsammans med Martin som är en vän sedan högstadiet som är hemma under hans lov och man borde ta vara på fler vänner för de bra växer inte på träd. Imorgon ska jag upp svintidigt för ska vara i Lund redan 7:45, så ska försöka somna relativt tidigt idag, men jag säger godnatt redan nu. :)


Jag var ju svarthårig ett tag i vintars och jag vet inte om jag trivs bättre i det än att vara ljushårig, jag har lite svårt att bestämma mig vad jag ska göra med håret, bli ljusare eller mörkare, det är frågan..


sweet dreams

Hel mysig dag ju, låg ute i solen hela eftermiddagen och läste, känns nästan som sommar.. Tänkte fortsätta läsa nu så sweet dreams.


11 oktober 2010

CALLE VAR HELT FANTASTISK I LÖRDAGS! Jag såg säkerligen ut som en unge i en godisaffär när den ska få välja hur mycket godis den vill, men det skiter jag i för han var så bra, så bra, ÄR SÅ BRA! Folk uppfattar nog mig som en tönt men man hittar inte en kille som sjunger walking in memphis bättre än honom, och med sin gitarr är han bara bäst! GALET! Galan anordnades av Sveriges Radio P4 för världens barn med gäster som då Calle, Sibel, Annlie Ryden, Jason (timbuktu) mf. Galan live sändes i Radion så nu har man varit med där också, haha.

Igår spenderade jag min kväll med Sofi. En lång och härlig promenad på stranden, riktig Rhodos mat och dåliga film, det är en söndag helt i min smak, kanske en bra film inte hade varit helt fel men man ska ju inte klaga.

Uppe med tuppen idag, nej det kan jag inte påstå att jag var, kl ringde 10 för jag fastnade i en bok igår så somnade rätt så sent. Men har hunnit med en hel del redan idag och nu ska jag bege mig ut för att städa min bil sen tänkte jag baka kanelbullar för det är så underbart gott!


Kvällen som hade "det" på Rhodos

9 oktober 2010

Redo och klar för en fullspäckad kväll med trevligheter. IKVÄLL SKA JAG FÅ SE MIN ÄLSKADE IDOL-CALLE! Om jag är lycklig för det? JA! I Ystad ikväll hålls en världens barn-gala där bla. Calle ska uppträda så det var en självklarhet att jag skulle dit. Så ikväll har jag Amanda och Rebecka som sällskap för en kväll som jag sett framemot.


tror jag börjar bli kär..

Så kul att idol har dragit igång och min klara favorit är verkligen bäst, tror jag börjar bli kär. Hans röst gör att man bara smälter, och när han sitter bakom gitarren går det inte att motstå! Min röst faller på Olle och har gjort det sen dag ett!


8 oktober 2010

Är hemma nu och har sovit mer än 2 timmar så känner mig lite mer utvilad. Det blev en väldigt tidig morgon, tåget gick redan kl 7 från Kalmar, men det var en smidig resa måste jag medge. Skönt att vara hemma igen men det har varit skönt att ha varit hemma ifrån i några dagar, har verkligen haft det toppen uppe hos syster :)

Ikväll blir det kalas för mamma som fyllt år och nu kommer de första gästerna så nu måste jag rusa, det blir en trevlig kväll med släkten och imorgon ska jag iväg på en sak som jag längta efter länge!


Har nya tröjan på mig som jag köpte på monki igår.

Mums

En jäkla massa folk på max men eftersom hamburgarna är så goda är det värt väntan. Fick med mig en del saker hem från shoppingen, bla. en finklänning, en jättemysig stickad tröja och några örhängen. Har en väldigt liten resväska med mig så vet inte hur jag ska få ner det, har ett par extra skor och en fotboll som jag fick igår med Kalmar FF:s autugrafer, inte lätt. Om en kvart börjar boxningspasset så måste kila.

7 september 2010

Det blev fin tillställning med bubbel, snittar och snygga kläder på byttan igår viket var jätte trevligt. Var väldigt trött när vi kom hem så tog mig sovmorgon idag. Petra har gått till skolan så nu sitter jag här själv, får väl tillaga något till frukost för magen har börjat kurra.

Vid lunch ska vi äta på max för det har premiäröppning idag och ligger precis bredvid Petras lägenhet så det ska bli trevligt, sen ska vi spendera eftermiddagen på stan och jag hoppas hitta något fint för är lite shoppingsugen. Och ikväll ska vi ge oss på ett pass till, denna gång boxning med träningsvärk.

det blev ett mördarpass, iallafall för mig..

Jag kommer få plågsam träningsvärk imorgon! Och imorgonkväll ska vi boxas, undras hur det kommer gå.. Svinhungrig så nu ska jag äta sen göra mig i ordning för vid 8 ska vi se Kalmar FF gå modevisning, mums ;)


6 september 2010

Det blev en tidig morgon igår och lika tidig morgon idag och ikväll sägs det att det ska bli mördarpass på gymmet, ingen vila i Kalmar inte.. Fast jag har sovit hela förmiddagen när Petra var i skolan så lite vila får man..

Igår blev en jätte mysig kväll hos Johanna, vi laga rotfruktslåda med kassler, bakade både äpplepaj och kladdkaka så det där mördarpasset kanske behövs.. Stod för lunchen idag så det fick bli wook, supergott!

NU: Ja vad ska vi göra nu? Diska...



Bilder från förra hösten vi besökte Klamar när Petra nyss flyttat upp. 

Kalmar

Det blev en spontanresa upp med syrran till Kalmar igår så nu befinner jag mig här. Kl 7 blev jag väckt för då skulle vi ut på långpromenad i blåsten tillsammans med Petras kompis Johanna som verkligen är hur gullig och trevlig som helst. Vid 10 tiden åkte vi till ett shoppingcenter och jag fick med mig en ny träningströja.

Fick spendera hela eftermiddagen själv när vissa andra fick gå i skolan så det blev en trevlig film och lite god mat. Nyss hemkommen från träning så in i duschen nu sen ska vi hem till Johanna och laga god mat och baka, och så ska jag få träffa några andra av syrrans kompisar som säkerligen håller samma klass som Johanna :)


RSS 2.0