nyårsfrukost

Nyduschad och klar efter jobbet, nu beger vi oss mot nybro för en god nyårsfrukost och det sitter inte fel för jag är vrålhungrig.

a tip

You will cry but you will love it! My sister's keeper.


HAPPY

ÄNTLIGEN NY DATOR! Ett besök i staden har jag hunnit med idag med Olle. Köpt nyårskläder till honom och en ny dator till mig. Överlycklig och imorgon är det nyårsafton!

Älskade och underbara Linnea.

Igår hade jag en riktig umgås dag. Linnea traskade in genom dörren vid 11 tiden då vi bestämt att vi skulle äta frukost här hemma som jag skulle bjuda på. Nybakade bagels, ost, kex oxh annat gott. Massa prat och en promenad i underbart väder. Jag börjar tro att det nog kan nå 10 minus sträcket på nyårsnatt för det är galet kallt redan nu. Min fin fina Linnea, du är för bra du.
På kvällen fick jag besök av Sofi och Amanda, det blev film och även här blev det överflöd av massa ord som kom från munnen. Men vad har man tjejvänner till för om inte massa skitsnack. De lämnade stugan vid 12 slaget sen kollade jag klart på "Made of honor" en film jag kan rekomendera :)


CALLE ♥

Calles album har kommit ut på spotify! Glad? JA!

You make yourself

OHH YES YOU DO!



monday

Bra intiativtagande igår gjorde kvällen bra mycket bättre än den hade blivit annars. ♥

Nu är frågan bara vad jag ska hitta på med idag, är redan galet uttråkad fast jag knappt har vaknat. Får kanske gå ner och baka några goda frukostbullar eller liknande för något bättre förslag har jag inte.

IT'S ALL OVER

Julhelgen har varit utöver det vanliga, alltså riktigt bra. De två bästa julklapparna är helt klart pengarna till datorn jag ska köpa samt en plattång! Massa mat är nog den största nackdelen med julen, men nu är det över, ganska skönt faktist. Fredagskvällen blev det fest precis som igår. Det var utgång igår efter god middag hos moster och bra förfest hos Wårle. Tyvärr inga bilder därifrån. Blev nyss uppringd av Linn som kom med planer för kvällen. Det blir matlagning, tacos, samt bra sällskap så ikväll befinner vi oss hon familjen Thorvaldssons!


Julafton i Skurup.



Max


Syster

Fisk

Adam




Improvisations tomte (Per)

Olle & Sven


Julafton

Äntligen julafton, Kalla Anka på tv:n och julkläderna på. Marken är vit därute och det känns verkligen som jul. Snart börjar julfirandet med kära i Skurup. Ni får ha en underbar dag alla, God Jul!

En bild från julafton förra året :)



GOD JUL!

JULAFTON, CHECK! √

julkänsla

100 procent julkänsla har jag inte, vill säga, det känns inte som om att det är julafton imorgon. Och att jag ska jobba på morgonen gör inte saken bättre, fast jag valde dock själv men det är bra cash. Ligger och tittar på love actually som faktist hjälper julkänslan att titta fram lite. Kära vänner, om 2 timmar är det julafton, även om inte julkänslan är helt på plats så känns det bra. Nyfiken är jag och dagen kommer bli hur mysig som helst.

Alla cellar i hela kroppen hoppar nog runder av lycka att vi äntligen har fått lov. Igår var det julavslutning i skolan, absolut ingen märkvärdigt. Men tiden därefter blev bara bättre och bättre. Julmysdag och liknande bestod dagen av med Rebecka. Massa julgodis bakade vi, byggde världens coolast snögubbe, ska se om Rebecka vill fota den så att ni kan få se. Laga sjukt god kvällmat, wookade grönsaker med kyckling. En tur upp om farfar han vi med, det är ju ett måste att ge honom julklappen innan julafton. Sist men inte minst blev det en wallander film, skytten, tillsammans med Carolin. Tack mina super pinglor ♥

Det dåliga med mig är att det tar så sjukt lång tid för mig att städa mitt rum. Började så fort jag vaknade vid 10 och jag har fortfarande lite kvar. Att man alltid ska göra massa annat, fast till skillnad från killar kan vi ju göra mer en en sak åt gången, hah. Nej nu vill jag ha pannkakor så hoppas Petra och de andra två nördarna har gjort de klara för jag är hungrig!

5/5 solar

Nu kommer en lång uppdatering om en helg som får 5 solar av 5!
På fredags schemat stod som sagt bowling och mat. Allt jag tänker säga om bowlingen är att det var skit kul och att jag inte kom sist, i alla fall inte själv... God mat på Hamngatan 14 där det blev lite mycket snack om tv serier och program som bonde söker fru och paradise hotel, jag menar, inte mycket att prata om. A   det   känns   bra. Mitt i allt fick vi för oss attt vi skulle åka hem till Amanda och åka pulka och se film. Någon pulka blev det inte för istället hamnade vi framför bonde säker fru på tv.. suck. Men filmen vi hyrde tittade vi på och den var jätte bra tills de sista 3 minuterna kom och förstörde HELA filmen. Falskt alibi hette filmen för er som gillar dåliga slut på filmer. För att göra kvällen komplett stannade jag över natten och som vanligt blev det en sen natt med pga deep talk. Love på Amanda ♥

Lördagen fortsatte lika bra om inte ännu bättre. Fick för mig att jag skulle färga håret så då gjorde jag det. För sån är jag, får jag något för mig ska jag göra det direkt annars kan det vara så.
För att fixa det sista inför Hermans 18 års fest träffades vi hemma hos Felicia sen var det dags för PARTY! Herman får stort beröm för en galet bra fest. Mat som var för kungar, utomordentligt god dricka och sällskap av högsta klass. Stort tack!

En väldigt slapp söndag, fast vad kan man vänta sig när man Jonathan och Calle till sällskap. Till sist fick jonthan fart på benen så då blev det god pizza. En liten sväng in om Flizan innan jag blev hämtad hem till en väldigt efterlängtad säng.
Ingen kan ju undgått hur mycket snö vi fått i helgen. Eftersom jag älskar snö blev jag en aning lyckligare det ända jag hoppas på nu är att den ligger kvar tills imorgon då julafton äntligen är här.

Bilder sen Hermans!


HERMAN

Jocke & Jessica


Duvan & Jonathan & Calle


Felicia & Camilla

Max & Lovisa

Bilderna har jag lånat av Lovisa :)



En julklapp..

Har precis beställt tandblekning som jag ska få i julklapp av mamma. Lite tråkigt är det ju att veta vad som kommer finnas i paketet men å andra sidan får jag ju precis det jag vill ha. Julen är verkligen bra!


I'm so sick of watching while the minutes pass

Att snön äntligen har börjat falla och att det inträffar endast en vecka innan jul är ju helt perfekt, hoppas bara att marken är vit på självaste julafton. Kan inte riktigt fatta att det endast är en vecka kvart till julafton, känns som om det inte var allt för längesen sist. I år har jag en lång önskelista men tyvärr kommer inte så många av mina önskningar slå in. Sängen är ju dock redan min så en stor punkt på listan är avprickad. Den andra är en dator, så hoppas att man kan få ett bra bidrag till den. Men några härliga stopp på vägen innan julafton finns det. På fredag ska jag och mitt kära uf bowla sen äta god mat på restaurang. På lördag väntar en sjudundrande 18-års fest som ska bli supertrevlig med massa godheter och godingar och antagligen öja. Julgrannen ska bli klädd, vi ska få säga hejdå till skolan för 2009 och syster kommer hem. Jag har alltså en hel del att se framemot innan den stora dagen kommer :) Det är bara rättskunskaps provet som ska bli avklarat imorgon så att man kan få börja njuta istället. Wish me luck.


Demokrati, vad är det egentligen?

Det är skrämmande hur lite vi egentligen vet om hur ledningen på vår skola ser ut.. Att lärare inte vågar stå upp för sina åsikter i rädsla för att få försämrade förhållande är bara sjuk. Som vissa av de anställda uttrycker sig i dagens Ystad Allehanda, "Skolan är som Östtyskland. Där råder det Stasi-kultur. Det är angiveri och rövslickeri och alla är rädda" "Skolan ska ju vara en demokratisk vagga, men Sydskånska gymnasiet drivs som en full diktatur. Den som yttrar sig räknas per automatik som motståndare och bestraffas med dåligt schema och låga lönepåslag. Även om man uttalar sig i akt och mening att förbättra räknas man till fienden" Att detta har hållit på så länge och att lärarna har hållit så god min mot oss kan jag inte riktigt förstå, vad är det egentligen som händer!? Det skolan vill få fram är att allt ska ske genom demokrativ, det är det som räknas men någon demokrati finns ju inte.

Stockholm & emelie = Toppen

Fick ett väldigt oväntat samtal från stockholm igår när jag var påväg hem från spinningen. Trodde det skulle vara någon säljare men när jag till slut svarade var det en saknad Emelie som sa tjenare, med en såndär söt dialekt. Emelie är en kompis till min syster som också gick på bollerup som jag har fått äran att lära känna. Hon ringde och berättade att jag tillsammans med min syster är välkomna till stockholm på inflyttningsfest till henne och Vidar i januari. Ska bli så roligt att träffa de igen, senast var på hennes student i sommras. En stockholms weekend i januari ser jag fram emot :)


Här har ni oss tre, jag Perta och Emelie sen sommaren 08.

Hälsesam UF

Nu ska jag iväg på uf-träff. Äta god frukost och jobba hårt.

where is the love?

Jag ÄLSKAR att ha en mega stor säng men jag saknar dock någon som håller mig sällskap.

freedom


i am going to sleep well

Sängen har äntligen kommit i hamn och jag har varit i full gång hela söndagen, precis som det ska vara så man slipper söndagsångesten. Ska bli skönt att få krypa ner i sängen med tända ljus för att titta på en av alla de bra filmer som gjorts.

Update: Fredagens idolfinal blev ju inte som jag tänkt mig men för mig är Calle ändå den bästa så alla andra kan säga vad de vill. Det blev en myspysig dag med min käraste, de första juklapparna inhandlades, underbart gulligt luciatåg, utomordentligt god mat och härlig sömn innan spinningpasset tidig lördagmorgon. Lördagseftermiddagen befann jag mig utomhus för att driva runt företaget och alla förstår nog att jag och Amanda var ganska gemomfrusna när vi väl fick komma in i värmen. Kvällen blev en partykväll med några riktiga pinglor. Och söndagen, en av de bättre på länge.

CALLE,idolen 2009?

Jag ska heja på denna mannen tills han nått mållinjen, han är så bra, så bra, så fruktansvärt BRA!


woo

Väldigt, väldigt kort skoldag idag och allt annat än lärorik men jag fick iallafall redovisat mitt tal. Såg den senaste transformers filmen när jag kom hem, riktigt bra faktist. Är helt slut nu efter spinningpasset vi körde idag, helt genomsvettig var vi när vi äntligen fick sluta trampa. Har inte tid att sitta här just nu för nu börjar criminal minds igen efter pausen, det pogrammet ÄGER!

sunday in Klamar.

Nu är alla bilderna jag låter er se från Kalmar upplagda, enjoy!







saturday night life in Klamar












bilderna från söndagen kommer imorgon.

Måndag kväll

Jag har fått mig två riktigt goda skratt idag, det ena har jag Ricard och Mattias att tacka för, det andra var Jespers förtjänst. Hoppas att ordspråket "ett gott skratt förlänger livet" stämmer för då fick jag nog några extra timmar. Ni är verkligen tre små kära pojkar. Känns som om alla pratar om varma mackor ikväll så jag gick ner och gjorde mig en så nu sitter jag om mumsar på den samtidigt som jag tittar på Paradise hotel. Måste skriva klart mitt tal men det tänker jag göra efter jag tittat klart på tv.


Låttips

Ett låttips; what about now - Westlife, de kommer alltid vara mina favotiter.

TRÖTT

Har suttit och fixat med designen på bloggen i närmare 2 timmar, är fortfarande inte riktigt nöjd samt att jag måste fixa en nu header. Orkar tyvärr inte mer nu så får ta tag i det imorgon istället, säger godnatt ännu en gång. ♥


Sunday

Kalmar var lika bra som alltid, en helg fylld med minnen! Lägger upp lite bilder så ni kan se vad som hänt. Godnatt

Update

Tänkte summera mina tre senaste dagar lite snabbt så ni vet vad jag har hållt på med.
Onsdag: Jag var som sagt på coathing för att ge mig styrka. Väldigt intressant att se hur en coatch jobbar, behöver inte gå in på vad vi pratade om men nu är det bara upp till mig att ta tag i problenet och lösa det!
Torsdag: En kväll med farfar och lagade mat ala Jessica, helt klart godkänt. Husmanskost går alltid hem! Även lite träning han jag med den kvällen.
Fredag: Lång skoldag för att averka ett försenat prov. Nk.
Jag ÄLSKAR Michael Jackson men det var en tuff timme när vi skulle köra spinning till hans låtar, men med Jackson i bakrunden klarar men allt! Kvällen slutade i svarte hos Rebecka med middag och idol med kära små vänner till mig. Alla Calle älskare kunde nog känna lyckan när de sa att han var den första finalisten, ahh det var så mäktigt. Jag kan inte föklara känslan om hur glad jag blev och är, Calle är så jävla fucking bäst, säger bara I AM WALKING WITH CALLE!
NU måste jag däremot lyfta rumpan från denna stolen och börja packa, bilen mot Kalmar går om 30 min och jag har inte ens börjat! Skriver när jag är framme, för nu har jag inte mer tid! Ni sover säkert allihopa men ni får ett godmorgon iallafall för morgonen är god idag.


En härlig sommarbild på Freddi, Kim, mig  och Rebecka sen Malmöfestivalen.

UPDATE

Bilderna jag lade upp igår var visst inte så uppskattade av personerna som var med på dem men det skiter jag i, hih. NU: rättskunskap!

julstämmning

För övrigt försov jag mig idag vilket förstörde större delen av dagen, vaknade en kvart innan provet skulle börja. Jag behöver nog inte säga hur det gick.. 

Här har ni årets julstjärna, sov gott mina nära och kära och hoppas ni haft en trevlig 1 december.


massa bilder

Svettigt var det iallafall, det kan jag lova!
Åkte till mormor och morfar efter träningen för att baka lite gott och få julstämmning, en härlig tradition. En nackdel finns det, efteråt trycker man i sig kakorna också..
Imorgon ska jag på coatching, jag blev utvald efter att ha lämnat mitt namn och annat på energimässan vi var på för någon vecka sen. Det ska bli väldigt intressant och spännande att se om det är till någon nytta, vilket jag verkligen hoppas. Fast det första jag måste göra är att hitta dit, vägbeskrivningen jag fick var väldigt krånglig, håller inte till särskillt mycket ute i byarna på Österlen.

Här kommer lite bilder sen öppet hus och julskyltningen som jag lovade, enjoy.












SPINNING

Dags att byta om för ett svetting spinningpass.

RSS 2.0