Myskväll

Pös över till Sofi innan ikväll, det blev en liten myskväll då Sofi och Jonathan fick bli lite modeller ;)




31 maj 2010

Gjorde precis klar mitt näst sista arbete så nu har jag bara ett ändå kvar, problemet är bara att den uppgiften är skitsvår, man ska skriva om en stor ledare och eftersom det inte är det lättaste skjuter jag upp det hela tiden, som tex nu. Jag tänkte sy upp min klänning istället och så lär det väl bli.

Imorgon ska vi göra vår sista sak som UF företag, vi har gått vidare i ytterligare en tävling, nämlingen bästa entrepenör så imorgon ska vi hålla en presentation och förhoppningsvis står vi som segrare!


Till min fotouppgift.


30 maj 2010

Har varit med mormor och morfar hela eftermiddagen så planerna jag hade för ikväll sprack. men klagar gör jag inte för jag har haft hur trevligt som helst. Har suttit nu hela kvällen med bilderna från helgen och där blev ju en hel del. Nu tänkte jag sova för jag ska upp tidigt imorgon, god natt på er och grattis alla mammor :)


Vilken helg!

Det blev verkligen en bal på slottet, allt var så vackert och det var jätte roligt att få se hur alla andra hade klätt upp sig. God mat, trevligt sällskap och allt som hör en bal till. Att få ha en balklänning och ha fin uppsättning och smink var verkligen en upplevelse och troligen bara något man gör en gång i sitt liv.


Jag och Carolin utanför slottet

När jag kom hem började jag få utslag på min svank och sen när jag vaknade hade det spridigt sig över hela kroppen, mina öron var svullna som F*N och det kliade så jag visste inte var jag skulle göra. Mamma och jag åkte till sjukhuset för att se vad det var, de visste inte riktigt men jag fick mediciner som verkligen var en dunderkur för bara några timmar senare var de borta.


Så såg jag ut på hela kroppen och det blev bara värre, haha vill inte visa mina öron för då får ni er ett gott skratt ;)

På kvällen bjöd Sabina på 20 års fest och det blev ett riktigt hålligång! Riktigt god mat och jag vi hade verkligen skit kul, dansa en hel kväll med 12 cm klack är inte det lättaste men kul hade vi! Tack!




28 maj 2010

Det var lite svårt att somna igår för man var så uppspelt över vad som ska hända idag! Allt är fixat utom frisyren och sminket men ska alldeles snart åka till frisören för att fixa det sista. Man kan inte riktigt föstå att balen är idag, det var flera månader sen man började prata om det och en evighet sen man köpte klänningen. Och hela denna tiden har man gått och längtat till denna dagen då man ska få göra sig fin och känna sig som en prinsessa.

Vi kommet ha en oförglömmlig dag, idag äger en bal på slottet rum.
Puss på er, kanske lägger in en bild innan jag åker iväg :)


Ett vackert kärlekspar jag fotade nere på Rhodos

Frisören

Ska snart iväg till frisören för att rulla upp spolar i håret inför imorgon, vi ska äntligen få gå på en bal på slottet. Balen äger rum på Svaneholmsslott och min baldejt är min kära vän Mattias :)


Elins bild från i tisdags då Ricard bjöd på fest.

Rhodos i bilder







27 maj

Nu är jag tillbaka i Sverige och igång med rutinerna igen, om ni bara förstår vilken bra vecka vi hade det på Rhodos. Skinande sol hela veckan, serverad frukost och middag varje dag, vi lagade alltid köttbullar med spagetti på lunchen, att kunna ligga och pressa i solen varje dag. Vi gjorde en utflyckt till Rhodos stad som låg ca 7 km från där vi bodde. Vårt hotell hette The Residence och låg i Ialisos som var en jätte mysig, ganska stor by. Hotellet var jätte fint med massa treviga familjer och par som bodde där med oss. Jag har egentligen hur mycket som helst att berätta men jag lägger in en massa bilder så kan ni få se själva :)

19 maj 2010

OMG! om ni bara förstår hur bra jag har det, jag och sofi har varit här i två dagar nu. Vi har haft det bästa vädret dessa två dagar. Bada idag och igår har vi varit här och njutigt av solen. Jag hoppas ni har det tungt i Sverige med dåligt väder och regn, nu ska vi fortsätta att festa, kl är 4 på morgonen, men just nu är jag orolig, Sofi ska göra en riktig tatuering... Hör av mig pa fredag, har det verkligen bra på Rodos!


9 maj 2010

En riktigt trevlig kväll det blev igår, först kusinens konfrimation där det bjöds på sjukt god mat, skulle gjort mycket för att få lite av det nu! Därefter åkte vi till Jonnas 20 års fest, riktigt trevlig och kan summera kvällen som riktigt rolig :)

7 april 2010

Våren är som bortblåst och det känns verkligen inte som om vi är påväg mot sommar, snarare vinter.. Resan känns inte mer än rätt helt enkelt! Ikväll kommer lite bekanta hem till oss för en god bit mat och det ska bli trevligt och skönt att bara vara hemam och ta det lugnt och umgås. Nej nu måste jag fortsätta vara flitig, har en hel del att göra innan vi reser.


Sofi, Amanda och jag sen en middag och fest hemma hos Jonathan

kvällspromenad

Vi tänkte vara lite flitiga så vi gav oss ut på en promenad i skogen och det blev en massa snack om Grekland såklart!
 

Överdrivet korta ben?


En söt Sofi som inte vill vara med på bild





GREKLAND

DEN 16 MAJ ÅKER VI TILL GRAKLAND!

6 maj 2010

Snart är det helg igen vilket ska bli väldigt skönt, alla dagar är uppbokade, eller ästan iallafall så det känns bra. Veckan har varit allmänt seg men så kommer det väl bli nu när vi närmar oss slutet.

Men det jag ville berätta är att idag ska jag och Sofi boka resa till..... GRAKLAND! Kan ni fatta!? Om där är platser kvar åker vi den 16 maj och är borta en vecka, ahhhhh jag kan inte fatta, det kommer bli så J*VLA SKÖNT! Jag berättar mer sen när jag kommer hem och då är förhoppningsvis resan vår!

skogspromenad

Några bilder från en härlig skogspromenad :)






2 maj 2010

Vi fick oss iallafall en galen valborg, kanske lite för galen...

Jag tänkte göra lite nytta nu så har bestämmt mig för att städa rummet. I eftermiddag blir det en skogspromenad med farfar, Rebecka och Eva och det ska bli härligt med tanke på vädret och att träden har börjat bli lite gröna :)

RSS 2.0