I NEED TO SLEEP!

Jag är så trött så trött. Helgen har varit i högt tempo, massa uf arbete som jag sa, lägger upp bilder från öppet hus och julskyltningen imorgon. Hade det mysigt på julmarknad igår med mamma och syster. Varenda muskel i min kropp säger nu ifrån och skriker efter sömn så det är väl det jag får ta och ge den för mycket sömn inatt fick jag inte, mycket god ute kväll. Godnatt kära vänner och ett litet extra hjärta till Elin <3


Lördag morgon

För att vara en tidig lördag morgon är det okej, helgen ängnas helt och hållet åt vårt kära uf företag. Ska bara komma ihåg kameran och lite lunch sen är jag redo! Ses på ÖP skolan, välkomna på öppet hus 10-14.




CALLE!

CALLE CALLE CALLE CALLE CALLE CALLE


UPDATE

Veckan har varit fullspäckad och jag har varit i full gång hela tiden. Vår produkt till UF är ÄNTLIGEN klar, det känns så jävla skönt och mitt svenska tal är klart och redovisat. Syrran är hemma över helgen dessvärre kommer inte jag vara hemma så mycket. Har börjat träna spinning, tror faktist det är en träningsform som passar mig. Umgåts med Rebecka igen, lilla bexi <3 Ikväll blir det en lugn kväll framför tv med rebecka och idol tror jag, om inte det blir vinkväll med tjejerna, vi får väl se var vi hamnar.


2012

Jag blev helt tagen av filmen vi såg igår så jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag kände mig illa till mods när jag satte mig i bilen för att köra hem. Jag vet inte vad det var men känslan var speciell. Tänk om något sådant kommer hända, det är nog det som gör filmen så bra, att världen faktist kommer gå under en dag.. kanske medans vi lever? Det är verkligen en sevärdig film, effekterna var grymma och skådespelarna jätte bra. Om ni hade tänkt besöka biografen innom den närmaste tiden så är detta en film jag rekomenderar er att se. Tackar och bugar för filmen och fint sällskap, Mattias, Elin och Ricard.

ett


Helgen v.47

Insatsen i Växsjö var väl okej, trodde jag.. men när Christian berättade på hemvägen att vi bara hade spelat mot division 3 lag ändrade jag min åsikt, det gick helt enkelt ganska bra för oss, allt handlade om små marginaler. En heldag med laget är alltid roligt, och roligare blev den. Öja med förfest hos Linda, väldigt trött i benen efter en heldag med fotboll och det känns i varje muskel idag. Träningsvärk är bevis på flitighet. NU: det mest deprimerande av allt en söndag, läxa.. något som piggar upp är bion som jag ska se om någon timme med min "dejt" och kära kära vänner. 2012 Många förväntningar

!

Glömde ju helt berätta att imorgon kl 6 går bussen mot Växsjö för att spela fotboll hela dagen, det blir helt enkelt en tidig morgon... Ni får veta hur det gick på söndag.


Min idol

Jag kan inte förklara i ord hur BRA Calle är! Vinner han inte idol är det något fel med svenska folkets musiksmak, ett allvarligt problem! HEJA CALLE!
Lite bilder av vad vi har sysslat med ikväll förutom idol, god middag, "muffins" och födelsedags skoj.






WEEKEND

Inte konstigt att mamma tycker det tar lång tid för mig att damtorka rummet när jag sitter här istället för att göra det jag ska. Ska ha gäster ikväll så måste ju ha nystädat rum, Söderbergs och Perssons.
Vi var på en "energimässa" idag som var totalt ointressant, jag menar, det är ju inget som jag bryr mig om, pelletsbrännare och elstationer. Måste städa klart rummet nu, för ska hinna med en hel del andra saker med innan alla kommer som bla göra förrätten, hörs sen! Föresten såg klar disneys film up igår, den är ju bara för kär den filmen och ett hus som flygs av färgglada ballonger, det skulle jag vilja haft



Öppet hus.

Säg något

Att 3 av 9 datorer funkar i datasalen är bra statistik och att skolan ska vara sent in på kvällen är något nytt men att Bengt, våran lärare aldrig är i tid är verkligen inget vi är ovana vid. Hörs ikväll, sent ikväll, ska jobba med företaget på öppet hus ända fram till kl 20 sen ska jag förhoppningsvis hämta min säng.


VAr finns kräleken

En dikt jag skrev för ett tag sen, känslan är den samma idag precis som mina känslor. Ibland är det kanske bäst att bara drömma, men att drömma om saker man känner aldrig ska slå in är inte drömmar, endast längtan och saknad. Iallafall min dröm.

Jag vill hålla din hand, hålla din hand när vi går genom folkmassorna,
låta blickarna falla på oss, vackra förälskade. Känna kärleken strömma
över till dig och känna kärlek tillbaka. Jag vill smeka din hand och
känna tryggheten du ger mig. Låt mig få älska dig, jag ber dig att älska.


JUST DO IT?

Jag kan inte påstå att jag är människan som går ihop med skolan, eller jag kanske mer ska påstå att det är läxorna som alla lärare trycker över en. Jag har alltid något som tynger ner mig som har med skolan att göra. Skolan skulle aldrig blivit jobbig och påfrestande om man hade låtit allt stanna där över natten när man gick hem. Just nu skulle är jag inne i en sådan period där jag känner att skolan inte ger mig något och att jag hade haft det bättre om jag hoppade av och började jobba istället. Men jag måste intala mig själv att det snart bara är en termin kvar och en jävla massa tid av den kommer handla om studenten som är det ändå jag ser framemot i skolan. Så fort ämnet tas upp i skolan skiner ett litet leende upp på allas läppar. 
Det kvittar hur mycket jag tänker och hur många gånger jag försöker börja med ett arbete för det slutar alltid med att jag ger upp för jag har absolut inget att komma med. Jag är inte människan som ger upp och vill inte göra det nu heller, jag måste ta tag i vad problemet nu är med början ikväll. Imorgon tar jag tag i resten. En sak som känns riktigt bra, något av de få saker är vårt UF företag, imorgon är det öppet hus på skolan då vi ska få visa vår idé samt hoppas jag att jag får hem min säng, men då vet jag att hela kvällen kommer gå åt till att städa och pyssla i rummet, men det tar vi imorgon. Dagens bästa är helt klart farfar och mina sesamtoppar doppade i choklad. Hela min eftermiddag spenderades med farfar som får 10/10.

weekend

En lärorik och intressant helg är förbi. Förlovningsfesten i fredags var intressant, haha har egentligen ingen kommentar.. Jätte trevligt hos Sofi, så trevligt att jag kom försent till Donna Gina så jag fick bara tre bilder. Lördagen blev verkligen jätte trevlig, får se om jag kan hitta några bilder som jag kan lägga upp. Söndag=slappdag.
Ska iväg till banken nu för att möta upp bla. farfar, boupptäckning som saken gäller sen blir det träning. Ska heller inte glömma filmen som går på kanal 9 kl 21.00. Hej så länge


Thurs

Yes, nu har jag gjort hål i örat igen men jag har bara mig själv att skylla och det gjorde precis lika ont denna gången så hoppas verkligen man lär sig av sina misstag. En annan sak som är väldig skönt är att vår affärsplan till vårt uf företag är klart.
Bra att man tränar fotboll men istället spelar bandy på sina träningar, känns som om vi kommer göra och spela allt annat än fotboll på våra torsdagsträningar! Nog om idag, imorgon blir det skola, uf arbete, plugg, extra matte, träning, förlovningsfest, mys med tjejerna hos sofi sen jobb, men det är ju alltid ett nöja att fånga berusade människor på bild. Puss och godnatt om några timmar, nu ska jag hoppa in i duschen sen ta mig en varm kopp oboj och framför allt se criminal minds!

En bra förändring?

Bättre att vara mörkhårig än att inte ha något hår alls. Är helt förälskad i min nya hårfärg, eller borde jag inte vara det?



vildsvin, juridik och sängar

Jag gick ju en lång, blöt och kladdig promenad i skogen innan idag, stötte på två riktiga godingar, TVÅ STORA VILDSVIN rättare sagt och jag är verkligen livrädd för dem! Tur att de han se mig först så jag han skrämma dem innan de han skrämma mig. Med andra ord vet jag att jag inte tänker gå i skogen fler gånger själv och nästan pissa på mig av skräck och sen behöva gå ytterliggare 30 min helt ensam och inte veta ifall de dycker upp bakom mig och går till attack!

Annars har jag varit sjukt duktig, har läst på till rättskunskapsprovet från kl 16 idag, är helt slut i huvudet på alla lagar, brott och domstolar det finns. En fråga bara? hur ska allt jag läst kunna stanna i huvudet så att jag kan provet på torsdag? 115 sidor. Imorgon är det även naturkunskapsprov, ja det är inte lätt att läsa ekonomisk inriktning. Fast ska ju färga håret samt på kalas och få smörgåstårta så dagen är inte helt fy skam. Plus att jag kanske ska få köpa en ny STOR säng som kan bli inbjudande när jag kärleken dyker upp.

Air

Tänkte ta en promenad nu för att se om det får mig att må bättre.

?

Varför fundera över de saker som gör dig olycklig, saker du kunde haft men inte längre har, på vänner du förlorat och på en kärlek som lämnat dig. Skalet runt hjärtat är svårt att ta sig igenom, för det som finns på insidan visas inte alltid på utsidan. Det är egentligen ingen annan än du som vet men hela världen borde veta, för det var inte ditt fel.


När tiden räcker till




AHHH

Ursäkta mitt språk men jag är så JÄVLA dum i huvudet. Jag har nyss gjort två nya hål i öronen, 2 veckor sen. Nu ikväll skulle jag ju såklart ta av det ena för att göra rent och så, och en självklarhet är väl att örhänget inte går att sätta i igen. Jag har precis gett upp att försöka trycka i det igen för det gör så jävla ont, har nästan slut på tårar, jag har desvärre fått ett fetto öra. Istället ska jag behöva göra ett nytt hål imorgon vilket jag egentligen inte vill för det kändes inte som massage precis men ett fint ordspråk "vill man vara fin får man lida pin." Inte min dag idag, eller kanske ska säga kväll.
Men jag har iallafall haft en trevlig dag i övrigt, maten var jätte god, dock känns det som om jag inte kommer behöva äta på en vecka. Nu ska jag heja fram Filip och Fredrik till vinst!


!

OM NI BARA VISSTA HUR ARG JAG ÄR NU! JUST ETT SÅNT TILLFÄLLE DÅ DET INTE ENS GÅR ATT PRATA UTAN ATT TÅRARNA KOMMER!

Gott sällskap gör kvällen god.

Usch vad jobbigt det var att komma upp från sängen, även fast klockan nästan var halv 11. Blev jobb till sent inatt så det är inte så konstigt. Innan dess var vi och firade morfar, fars dag i dag ju, blev smaskig smörgåstårta och även en bit prinsesstårta fick jag tryckt ner. Möte upp Felicia och Linn i Skurup vid halv 10 för att fortsätta kvällen hos "Rille." Gott sällskap gör kvällen god.
Nu ska jag bara ge min och syrrans fina present till Olle, min mammas sambo, sen ska vi äta gått ute på Löderups strandbad med Olles släkt, som alltid denna dag. Här kommer några goda från gårdagen.

















En kväll i skrattets tecken

En trevlig kväll blev det igår med massa fina små fröknar från klassen, mycket god mat på Pizzeria Regementet och många goda skratt hemma hos Amanda, men sängen var lockande när kl hade paserat 02.30. Tack mina underbara flickor.


Det var meningen att vi skulle vara det vinnande teamet..

..men istället tog de segern ifrån oss..

..och förlorarna halkade långt efter.

Grattis hjärtegrynet

Idag är det Julias födelsedag
Hurra Hurra Hurra
Puss på dig gullunge


Idag ska vi vara glada, inte ledsna!

Så bra så bra

Sista dagen på praktiken och jag gick därifrån med ett leende, bättre har jag inte kunnat ha det, så underbara mina kära "kolleger" är, för ja jag hoppas jag ska kunna kalla dem min kolleger inom en snar framtid, vi får väl se. Jag har gått och spanat på en ansiktskräm hela veckan men tvekat att köpa den för jag har tyckt den var för dyr, men vet ni vad, jag fick den av Chrissan och glad blev ju jag, nu kommer jag stråla i mitt ansikte. Om jag ska sammanfatta mina praktikveckor kan jag inte mer än säga att de kunde inte varit bättre. Som grädde på moset ska jag och mina goa tjejer i klassen ut och äta ikväll på regementet, ska bli hur trevligt som helst, inte minst att vi ska till Amanda efter. Jag får berätta hur va hade det senare, ha det så bra för det ska jag ha, nu fortsätter jag min dag som har varit toppen!


Mössan på, ut i kylan


KATASTROF!

Om ni bara visste hur katastrofartat mitt hår ser ut! JAG HATAR VERKLIGEN DÅLIGA HÅRDAGAR! men som man brukar säga; man får göra det bästa av situvationen, och det har jag försökt göra men det blev inte så bra ändå. Armen gör det fortfarande ont i så inte det lättaste att sätta upp håret, lite snuvig är jag också, sådär som man brukar vara på morgonen... Nu ska jag bege mig ner i köket och tillaga en god frukost, idag är det näst sista dagen på praktiken så man får njuta av det sista innan man är tillbaka i helvetet.

H1n1

Dagen har kommit då alla kära elever på öp, inklusive jag, fick vaccinet mot den så kallade "svininfluensan." Känns bra att jag inte är en av de som kommer drabba samhället om det skulle bryta ut en epidemi. Men jag måste erkänna att ont i armen har jag och om jag ska förklara smärtan bäst så är det som att ha träningsvärk, en riktig jävla träningsvärk, så kraftig att det nästan är jobbigt att borsta tänderna, jag får helt enkelt säga att jag har varit duktig på gymmet. Jag har den bästa farfaren, farfar, farfar´n (hur man nu skriver det gramatiskt korrekt) i världen så jag gjorde en insats idag för att visa det, jag lagade helt enkelt kvällsmat. Fick god kritik så jag är nöjd! Ett gott skratt från honom när vi tittade på Bonde söker fru gjorde min dag. You´re the best!


 
Den stiligaste av dem alla


Resultat




För att vara ett första försök måste det klart vara ett godkänt, enkelt med en manikyr penna och ridgefiller nagellack från depend.


The best

För er som inte vet har vi vår praktik nu, tyvärr är detta sista veckan. Jag har hittat mitt drömställe, när jag säger att jag nog fick den bästa praktikplatsen kan jag inte ljuga. Chrispa, 10 stjärnor utav 10. Fick med mig nagelprodukter hem så nu ska jag fixa med mina naglar, se om det blir lika bra som proffsen, dock inte för jag skulle tro det men en fransk manikyr ska jag ge mig på nu.

New at work

Några bilder från mitt första fotojobb i helgen.


joachim & calle at Bar á Bar

frida & amanda at Bar á Bar

super mario & luigi at kings head

Nyinspirerat

Nu är det även min tur att skriva en blogg. Tänkte det kunde vara kul att berätta om min vardag i text och bilder, enjoy!



RSS 2.0