30 januari 2010

Sitter framför tv här i storstaden och tittar på Mr. Bean. Emelie springer runder och fotar allt som kommer i hennes väg, Vidar sitter med glaset i handen, Petra och Linnea gör som jag, Mr Bean it is! Resan upp gick bra och det ända som fanns utanför fönstret var snö och träd, alltså väldigt lite att se. 
Vi gick ut och åt i gårkväll, fick bli en god pizza som verkligen var god men den mättade magen resten av natten. Har städat och fixat den mesta tiden av dagen idag eftersom det blir inflyttningsfest här ikväll och det ska verkligen bli hur trevligt som helst. Linus och Vidar kom hem med tre låder sprit och fyllde hela kylskåpet så ni kan nog själv tänka att vi kommer få det trevlig ikväll när vi ska mingla runder. Vi ska på en spelning senare ikväll, eller kanske borde säga inatt så en bra utgång blir det säkerligen. Får väl höra av mig senare och berätta mer för snart ska vi nog pysa iväg för att äta något. Puss och kram mina kära.

STOCKHOLM

Är lite nervös för att jag ska missa tåget, tappa bort min biljett, tåget ska vara inställt, glömma min väska, jag är nog ganska nervös för det mesta.. Men jag längtar tills jag får kliva av tåget och sätta ner foten på Stockholms centralstation. Det värsta är bara att jag fick inte med mig datorn så nu får jag sitta och läsa en bok istället för att se en film, men då blir väl mamma glad. Tåget går från Ystad om en timme, jag ser framemot en helg i huvudstaden..

STOCKHOLM HERE I COME!


28 januari 2010

Hemma igen och fingrarna har slutat skaka efter ett härligt boxningspass med laget. Jag har verkligen funderat under dagen hur jag skulle se ut om jag inte tränade och åt nått så nära bra. Idag har jag hur många komplex på mig själv och hur jag ser och jobbar hårt för att jag ska bli nöjd. Tänk om jag bara skulle ge upp en dag.. jag undrar verkligen hur allt skulle bli då, är väldigt nyfiken men det är dock inget jag skulle prova. Kanske har jag gått och tänkt på det idag just för att jag mest legat hemma och såsat och därför känns det bra nu att jag har varit och rört på mig.. Men min helg kommer bli awesome för i morgon åker jag och syrran till STOCKHOLM och det ska bli så j...la kul, borde egentligen packa klart men vem brukar inte springa i sista minuten och trycka ner saker i väskan och sen med all kraft man har försöka stänga den, fast den är proppad med alldelses för mycket och onödiga saker?

Tågresan imorgon blir ensam tills syrran gör mig sällskap när hon hoppas på i Alvestad. Har laddat datorn med filmer samt att lite från skolan måste bli gjort så sysselsatt blir jag nog. Ser verkligen fram emot att komma upp till Stockholm, träffa Emelie, träffa nytt folk, Emelie och Vidars inflyttningsfest och allt annat skoj vi kommer göra, men framför allt ser jag framemot att bara få åka iväg.

träning

TIME FOR SOME BOXING!

00:love

Jag är nog inte menad för kärlek... Jag är lika ensam som en sten som kastas ut i havet och sveps med utav vågorna. Allt jag önskar är att få komma tillbaka till min strand och känna att jag har kommit i hamn. Där jag befinner mig är så långt ute på havets botten, ensam i mörkret och kylan utan någon att älska. Jag vill känna värmen från de händer som en gång lät mig gå. Jag vill vakna upp med sanden mellan tårna och solen lysandes med värme i mitt ansikte. Min yta ska få återspegla mitt inre, värme, kärlek, men i själva verket är den svart vilket symboliserar mörker. Min yta är svart, mitt inre är svart. Var finns min andra sten?
Det ändå jag vill hitta är min egna hamn.



Bye Bye Stefan..

Hur kul blir det att kolla på paradise hotel nu när Stefan är ute? INTE KUL ALLS!

Glad lycklig tunisien!

Gott folk, det är Tunisien som blir vår destionation i September, den 3 September flyger vi iväg! Är väldigt glad just nu för Bulgarien och Turkiet var inte mina förstahandsval. Afrika, ganska coolt ändå. Måste nog smälta lite att vi ska iväg, för är nog lite för glad och trött just nu :)

Och som sagt var tränade jag intensiv idag och jag kan verkligen säga att det var intensivt. Att somna utmattad efter ett träningspass är härligt men att somna utmattad och glad toppar nog det mesta. Godnatt mina änglar.

25 Januari 2010

Endast en lektion idag vilket var matte, kan bara säga att logaritmer är inte min starka sida. Ikväll kommer kusinerna hit för att planera resan vi ska på i september för min moster som fyller 50 :) Troligen blir det Turkiet, eller det är det vi pratat mest om. Jag har ju mer smak för Kroatioen, Tunisien och några andra ställen, men sen är jag inte så kräsen, sålänge det är fint och ett bra område så kommer vi få det hur bra som helst, det är ju bra sällskap vi åker med. Har faktist hittat ett fint hotell i Turkiet så det ska bli spännande at se var vi hamnar och om vi bestämmer något idag.

Jag ska även hinna med ett intensivpass ikväll, har aldrig varit på det förr men det sägs vara tufft så vi får väl se :)


(Bilderna och allt från lördagen kommer upp när jag fått tillbaka min kamera)


ALL NIGHT LONG

Sorry att bilderna från Johan inte kom upp igår men var så trött efter öja samt att jag jobbade i går morse så jag orkade helt enkelt inte. Alla ligger på facebook men självklart lägger jag upp några här med. Ännu en gång vill jag bara säga ett stort tack till Johan för en galet trevlig kväll. Albumets namn på facebook förklarar det mesta, ALL NIGHT LONG!


Niklas

Tim

The DJ


Laura

Caroline och Niklas


Axel

Caroline och Annette

Emile och Lovisa

23 januari 2010

Hade en övertrevlig kväll hos Johan igår så ett stort tack! Lite bilder kommer upp imorgon. Borde egentligen vila en stund för att orka med ännu en kväll med festligheter. Ska fira kusinen ikväll som blir stor pojke, hela 15 år. Sen blir det förfest hos Linnea innan öja, så det är nog bäst att jag lägger mig ner och vilar en stund. Kanske somnar till all bra musik som är på tv, tittar på galan "HOPE FOR HAITI NOW" och det är sjukt så lite makt vi människor har egentligen, att en naturkatastrof drabbar helt oskyldiga människor och orsakar sån förädelse, mina tankar finns hos er.


det är en galet härlig tröja


22 Januari 2010

Relativt kort skoldag idag, innehållande endast uf. Har jobbat lite nu och ska iväg på föreläsning alldeles strax sen blir det fortsatt uf jobb igen. Träningsvärken blev inte så illa som jag trodde men jag skulle ljuga om jag sa att det inte känns något. Jag kan inte komma på någon muskel som inte är segare än vanligt, möjligtvis ansiktsmusklerna men annars finns det nog ingen. Har planer för kvällen, det blir fest hos Johan som jag ser framemot. Har inte mycket mer intressant att skriva nu så jag önskar er en fortsatt trevlig dag :-)

Sängen är min bästa vän

Var så trött så trött när jag kom hem igår så jag orkade inte skriva, dock är jag det idag med men det är ju inte så konstigt efter att ha tränat dubbla pass två dagar i rad nu. Boxningen med fotbollen kom igång idag på Yes och jag kan säga att det är lite svårt att skriva nu för man är lite skakis.. Ett tag sen jag boxades, men det ska ju kännas. En sak jag är säker på är att jag kommer ha mustig träningsvärk imorgon, hade träningsvärk redan innan jag började corespinnet innan boxningen så det lär ju inte vara bättre imorgon. Sen måste jag ju bara slänga in en komentar på Sveriges match igår, vilken besvikelse!

Shoppade lite igår, väldigt lite.. Tänke att jag kanske lägger upp bilder imorgon och visar, men det återstår att se. Nu tänkte jag lägga mig och det är med all säkerhet, är så trött i hela kroppen att det tom. var jobbigt att skära ost och då förstår ni nog hur slutkörd jag är.

Tänket till sist bara skriva att jag har den bästa vännen i hela världen, Rebecka Wahldin ♥

godnatt

Att det ska bli så spänande och allt hänger på de sista minuterna när Sverige spelar är inget ovanligt. Tråkigt att idag inte är en av gångerna när de vinner.

Och träningen gick bra, kändes riktigt härligt att vara tillbaka på planen och ett härligt leende från tränaren kändes också väldigt bra. Just nu vill jag bara se på paradise hotell men eftersom jag inte tittade på det igår får jag vänta tills imorgon och se det på datorn, men eftersom det är det stora samtalsämnet i skolan har jag ända ganska bra koll på vad som händer i huset.

Men godnatt på er och sov så gott :)

HM gånger 3

Att få 3 HM kataloger ner dumpade i brevlådan är bara onödigt och att bara kunna använda det ena kontot på internet är bara ännu mer meningslöst, men nu är det fixat. Endast en katalog kommer komma hädanefter och bara ett konto på internet och allt är i mitt namn. Känner mig lite stor nu eftersom det är jag som sköter det och inte mamma. Annars kan jag säga att HM har extremt många fina kläder i vårens katalog, där är minst 3 klänningar och massa annat jag vill ha. Jag måste tyvärr gallra en del för hur mycket som helt kan jag inte beställa, har ju en helg i Stockholm också och då blir det med stor säkerhet lite shopping.


Haha till höger ligger min söta ponny jag fick på min 18 års fest.

19 januari 2010

Skolan är rendan deprimerande att gå till och det har bara gått lite mer än en vecka sen vi hade lov. Det ska inte behövas känna så och när man tänker framåt på hur mycket som kommer nu gör inte saken bättre. Men jag ska inte vara så negativ utan får helt enkelt tänka på annat. Ikväll är det första uteträningen för i år och det är minusgrader ute, vi kommer nog näst in till frysa ihjäl. Förhoppningarna på att träningen blir rolig är stora, så att man kan börja känna lite gädje med fotbollen igen. Har haft en liten svacka nu över julen som jag hoppas kunna vända nu :)

a change?

Tänkte dra mig tillbaka nu, dock är jag inte trött men tidig morgon är det som väntar mig. En sak jag måste bli bättre på är att lägga upp bilder, gud vad tråkig min blogg är egentligren. MÅSTE BLI ÄNDRING!


Puss & godnatt ♥

Det går bra nu

Tillvaron känns för tillfället väldigt bra. Jag har mycket att se framemot, jag har kommit igång ordentligt med träningen och tycker det är skit kul, utomhussäsongen med fotbollen börjar imorgon, jag ligger inte back med massa i skolan, jag förstår matten vilket jag aldrig trodde jag skulle göra, mina nära och kära är de absolut bästa och jag trivs med mig själv. Självklart kan allting alltid bli bättre men för tillfället är jag ganska nöjd, jag jobbar på de sakerna jag vill förändra och därför ser jag positivt på det som komma skall.

REBECKA GOES 18

Idag fyller min älskade och bästa vän Rebecka 18 ♥ Älskar dig hjärtat.

FELICIA GOES 17

Det har varit en grymt bra helg. Felicias födelsedagsfirande blev ju en galet bra fest. Jag orkar tyvärr inte berätta om allt trevligt som hände så jag visar det i bilder, vilket kanske är bättre, bilder säger med än ord.


Födelsedagsgrisen


Felicia, Linn och Laura

En galet snygg Tor!

Presentutdelning

blääää

Favorit Camilla

Herman

Bastian, Duvan och Tim

Camilla och jag

GRATTIS FELICIA

Min älskade Felicia fyller 17 idag så ett STORT grattis till dig snygging. Ikväll ska vi fira med ett sjuhelsikes party som kommer bli hur trevligt som helst, så det är inte konstigt att jag längtar just nu. Jag har bara lite problem med vad jag ska ha på mig, men tänkte göra en ordentlig check i gardroben för att se om den innehåller något intressant. För övrigt är jag halt stel i hela kroppen, kan inte ens sträcka ut min arm helt. En riktig pina som jag hoppas jag kanske kan lindra lite med ett varmt bad. Peace!

Ny vecka.

Skolan har kommit igång igen men jag ser redan framemot nästa lov, vilket innebär ÖSTERRIKE! Har provat på core samt körde jag och Linnea ett skivstångs pass igår vilket känns i varje muskel jag har idag. Ser framemot helgen, fest för födelsedagsgrisen imorgon sen kalas för den andra på lördag. Massa firande denna helgen alltså, men jag klagar inte, längtar bara tills jag själv fyller år, fast det är 2 månader fram. Nu hade jag tänkt gå ner och baka något gott, ska bara få fart på benen.

Alla andra är bättre

.. så mycket bättre?


söndag kväll

Har nyss sett klart "Flickan som lekte med elden" Jag bara älskar de filmerna, är spänd på hur den sista filmen kommer gå. Sitter bänkad framför tv nu eftersom "En annan del av Köping" börjar idag, roligare serie får man leta efter.

Imorgon börjar allvaret igen, efter ett väldigt bra lov. Det känns som om det har varit sista av allt nu. Sista sovmorgonen, sista uppesittarkvällen, sista göra vad du vill hela dagen ja sista av allt. Men med ett lov som detta har man fått lite nya krafter. Får bita ihop nu sista terminen som kommer bli tuff men otroligt rolig. Det ska ändå bli kul att träffa alla godingar, man har ju faktist saknat vissa :)


Massor av trevligheter

Har ju helt glömt att berätta att biljetterna till stockholm är bokade. Sista helgen i januari drar jag och syrran upp till Emelie och Vidar för en helg i storstaden med inflyttningsfest och massor av trevligheter. Håller på att längta ihjäl mig för det ska bli så himla roligt att få träffa Emelie och besöka huvudstaden igen. Och inte nog med det, det är minde än en månad kvar till Österrika med Carolin! Och det bästa är att varje helg fram till sportlovet händer det något extra roligt så jag vet att tiden kommer gå hur snabbt som helst.

lots of snow

Blev lite film när jag kommit hem från malmö, mer orkar man inte göra för mycket sömn blir det inte när man är där. Kvällen blev väldigt lugn och skön med god mat hos några vänner till famlijen. Vi satt och pratade in på småtimmarna innan jag och mamma äntligen fick med oss Olle hem. Snön har hållit i sig och eftersom det har började blåsa ganska kraftigt igår bildades det stora drivor på vägen så det var inte det lättaste att ta sig hem. Men till slut så fick jag lägga mig under täcket, vilket var det absolut bästa under hela dagen.

På tal om snön, idag när jag skulle jobba låg där så mycket snö på vägen att man inte kunde komma fram och jag ska nog inte säga att jag klagar.

Malmö...

Malmö var.. jag vet inte riktigt vad det perfekta ordet skulle kunna vara men kan nog förklara kvällen såhär.  Rolig, kall, galen, slitsam, trevlig, god, intressant... Vi lagade taco, eller Emelie och Linnea hade lagat taco som vi stoppade i oss. Sjukt gott, såklart men det är ju taco vi patar om. Smart som Emelie är så ville hon gå till bussen långt innan den kom för att vi inte skulle missa den och sen självklart var bussen försenad med, tror min ben tappade känseln för en stund. Förfesten hittade vi hos Isaxon där både nytt och gammalt hederligt Ystad folk befann sig. Båten hade stängt till mångas besvikelse så vår natt ute fick bli på chili men inte fy skam det. Galet mycket dans vilket var målet för mig och Linnea så vi fick som vi ville. Ett trevligt ställe, dock lite litet. Nattamaten fanns med även denna kvällen, som alltid. En burgare på Max. Taxi hem sen somnade jag som en stock i soffan.

Nybakade bullar till frukost, underbart gott! Lite städning, lite tv sen gick bilen hem vid 2 tiden. Jag tackar mina kära flickor för ännnu en helt galet bra visit i Malmö. ♥


TRÖTT

Är alldeles för trött för att skriva och berätta om vår natt i malmö och vad jag har gjort ikväll så det tar jag tag i och gör imorgon när jag kommer hem från jobbet. Här får ni en bild på hur jag såg ut ikväll iallafall. Puss och sov så gott.


FREDAG

Tänkte jag kunde vara lite flitigar och springa en runda istället för att gå, så jag tog på mig underställ och löparstället. Jag ångra ganska snabbt att jag inte tog vinderjackan, det är ju skit kallt ute, det kändes som om mina lår skulle frysas till is. Blev inte en jätte lång runda, ca 50 min. Nu har jag varit hemma ett tag men har redan hunnit baka rågsiktskakor, eller ja de är inte riktigt klara än, de har 15 min kvar i ugnen men det tar en himla tid för de ska jäsa två gånger. Har även gjort egna pommes som blev väldigt goda och en dusch har jag hunnit med, kanske dags att börja fixa med håret så jag är klar till halv 6. In till stan och byta en julklapp, bättre sent än aldrig sen hämtar jag upp Linnea sen är det raka vägen mot malmö, taco, fest, tjejer och... vi får helt enkelt se :) ha en toppen lördagskväll. Stannar i malmö se hörs imorgon.

WHAT'S GOING ON

Ikväll bär det av mot malmö igen, det blir en Jessica, Emelie och Linnea kväll. Får se om vi lagar något gott att äta innan festen hos Isaxson börjar, om det blir utgång till slut får kvällen avvisa. Får väl ge mig ut på en promenad i det fina vädret och samtidigt göra ett litet besök hos Sofi och hämta mina saker som jag lämnade kvar i Sjöbo i tisdags. Puss och Kram

FEST MAT BIO

Tisdagen bjöd på fest. Förfest i sjöbo med Sofi, Rebecca, Carolin och Mona. Kära Simon blev vår taxi till Tingvalla som överraskade stort, det blev en sjukt lyckad kväll!

I onsdags åkte jag, Elin, Simon, Mattias och Ricard till malmö för att se Avatar i 3D men först en god matbit på en Resturang vid gustav adolfs torg. Avarat var över förväntningarna, den var verkligen jätte bra. Effekterna blev så mycket bättre med 3D, allt såg så verkligt ut, så ett tips, om ni ska se Avatar, gör det i 3D, filmen blir så mycket vackrare. Tack mina kära vänner för en mycker trevlig onsdag.

skridskoäventyr

I måndags drog jag ihop tjejgänget för att litet skridskoäventyr på krageholmssjön. Det var ett tag sen man hade ett par skridsko på fötterna men det gick förväntansvärt bra. Det blev en 3 timmars tur på isen med massa skoj.








UPDATE one

Jag vet att jag har varit dålig på att skriva denna vecka, har varit i full gång helt enkelt. Jag  tänkte berätta lite av det roliga iallafall.

I lördags åkte som sagt jag och Linnea till Emelie i malmö och såhär i efterhand är jag glad att jag följde med. Förfest i Emelies lägenhet med lite för många människor om man ser till sittplatser men vad gjorde det, ju fler desstu bättre. Det blev utgån på båten och både jag och Linnea är ganska glada att vi kom in, utan att ens behöva visa legg eftersom det var 22 års gräns. Sen var det dans dans dans som gällde. Snygga killar fanns också.. Partypinglan som Emelie är, fortsatte hon festen på etage så jag och Linnea fick bege oss på annat håll, men inte fy skam det. Det blev frågasport med på spåret med två killar innen taxin gick hem vid 6 tiden så man kan säga att det blev en lång natt. När andra sa godmorgon sa vi godnatt. Till frukost blev det pizzan som vi inte orkat äta upp under kvällen sen var det bara att tacka och säga hejdå till Emelie innan bilen rullade hem igen.


Emelie & Linnea






Lördag

En helt underbar morgonpromenad i skogen gick jag och Linnea vid 11 tiden. Fast kallt var det, kylan bet sig fast i kinderna, men klaga ska man inte, solen sken och allt. Men att komma in i värmen och ta en kopp te säger jag inte nej till. Nu i eftermiddag har vi varit hos mormor och morfar på kalas för att fira morfars 75 års dag. Alla vet ju vad kalas betyder.. massa kakor. Det är alltid lika trevligt, grattis morfar.
Nu sitter jag här, packat färdigt och väntar på Linnea. Det blir utgång i Malmö ikväll. Vi tänkte först beställa hem något att äta hos Emelie men sen är det fest som gäller! Stannar där inatt så ha en trevlig lördagskväll!

morgondagen blir bättre

Det är väl dags att krypa ner under täcket, jag är ganska slut efter igår. Linnea kommer i morgon förmiddag med Tyra så då blir det lång promenad i kylan. Det ska bli härligt, det behövs lite uppfriskande. Kärlek till er

2010

Under det kommande året ska förändringar ske och saker inträffa, följande:

-Besöka Emelie i Stockholm med syrran 
-Skidresa i Österrike med Carolin
-Jobba bättre i skolan
-Ta studenten
-Förbättra mitt humör
-Lämna gammal kärlek bakom mig
-Leta nytt jobb
-Förnya mitt friskiskort och använda det flitigt
-Jobba med mig själv så att jag är nöjd
-Dokumenter händelser i bilder
-och måste då lära mig min kamera bättre
-Gå buggkurs med Mattias
-Äta mer fisk
-Umgås mer med mina kära
-Leva livet!

Listan kan bli så mycket längre men tror vi får sätta en gräns någonstans.

Gott Nytt År!

God morgon alla festprissar. Hoppas ni har festat in det nya året regält för det har jag gjort. En galet bra nyårsfest gjorde det möljigt. Ett stort tack till Mattias, Sofia och Hanna för en jätte bra fest med god mat och gott sällskap. Som på alla fester fanns det sång, dans, sprit, svett, tårar, besvikelser och glädje. Det känns idag att det gick vilt till igår men jag mår över förväntan riktigt bra med tanke på omständigheterna och det känns inte en i fötterna att man dansa hela natten lång med sky höga klackar. Jag har hittat bra skor! Nu är det bara till att ta tag i nyårslöftena och göra det bästa möjliga av 2010. Jag har redan stora förhoppningar om detta året för så mycket ska hända. Stockholm, skidresa i Österrike och studenten är några av de sakerna som jag längtar sjukt mycket till men först en dag i taget. Ville bara önska en ett gott nytt år. Peace!



RSS 2.0